MotoGP 21 til PC Download Gratis

MotoGP 21 MotoGP 21 er den næste del af den populære serie af racerspil, der er dedikeret til motorcykler med en simuleringsflair. Ligesom de tidligere dele af serien er produktionen officielt licenseret af motorcykel-verdensmesterskabet, takket være hvilken den ikke kun indeholder rigtige baner og tohjulede biler, men også klasser, hold og konkurrenter. Produktionen blev udviklet af det italienske studie Milestone, som fører tilsyn med udviklingen af ​​mærket, og også har serier som MXGP og RIDE i sin portefølje.

Der er fem moderne klasser af maskiner i MotoGP 21, nemlig MotoGP, Moto2, Moto3, MotoE og Red Bull MotoGP (de to sidste blev tilføjet kort efter premieren). Spillet indeholder alle begivenhederne fra den virkelige sæsonkalender i motorcykel -VM -sæsonen 2021, så vi kører mod rigtige ryttere, og vi kan også repræsentere et af de officielle hold (eller oprette vores eget). Derudover kæmper vi om førstepladsen ved målstregen på mere end 20 baner, ledet af Mugello, Silverstone og Assen. Derudover kan vi montere over 40 ikoniske motorcykler, der blev kørt af historiske MotoGP -ryttere.

Fuld spil download MotoGP 21

Downloade MotoGP 21 Gratis Konkurrence handler ikke kun om at ramme gassen, svinge i sving og overhale modstandere. Serien understreger realisme, så på banen skal vi være opmærksomme på ting som brændstofniveau, slid på dæk eller mekaniske skader på vores tohjulede. I denne produktion besluttede forfatterne at gå endnu længere, hvilket resulterede i behovet for at styre temperaturen på bremserne samt en mere avanceret simulering af ophængningen af ​​maskinerne, takket være det at køre uden assistance er en meget større udfordring end i den forrige del af serien. En anden ting er, at racing har forskellige regler, som vi skal følge; ellers risikerer vi at få en lang omgangstraf (Long Lap Penalty – endnu en nyhed i MotoGP 21).

Desuden ender faldet ikke denne gang med en hurtig ”respawn” og en tilbagevenden til konkurrencen; i stedet skal vi selv gå til maskinen for at hente den, mens vi direkte kontrollerer konkurrenten. En yderligere udfordring genereres af den avancerede AI af konkurrenter (A.N.N.A.), der anvender machine learning -teknologi. Spillet har plads til et omfattende styringssystem til vores team. Karriereforløbet kan afhænge af, hvor kvalificerede vi er i stand til at ansætte (f.eks. I stillingen som personlig leder, chefingeniør og dataanalytiker). Vi skal også udføre teknologisk forskning for at forbedre vores maskiner. Derudover indeholder spillet en editor, der giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af jakkesæt og hjelm på konkurrenten og hans motorcykel; vi kan bl.a. ændre deres farve og dekorere dem med klistermærker.

Systemkrav:

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 8.1 64-Bit or later
Processor: Intel Core i5-3470, AMD FX-6350 or equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050 with 2 GB VRAM or more, AMD Radeon HD 7950 with 2 GB VRAM or more
DirectX: Version 11
Storage: 22 GB available space


Download gratis spil til din pc MotoGP 21


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *