show categories

MotoGP 20 til PC Download Gratis

MotoGP 20 er et racerspil, hvor vi sidder ved rattet på en motorcykel (det perspektiv, hvorfra vi observerer vejen, er op til os: vi kan vælge FPP- eller TPP-tilstand). Skaberne af denne serie har længe fokuseret på et højt niveau af realisme - det er synligt i spillets køremodel (køremaskiner kræver dygtighed og koncentration), såvel som driften af ​​motorer, der er ansvarlige for vejr og fysik; sidstnævnte er blevet fuldstændig redesignet. Denne gang besluttede udviklerne at gå endnu længere i deres kærlighed til realisme. Som følge heraf introducerede spillet blandt andet behovet for brændstofstyring, samt asymmetrisk dækslid. Vi har også et skadesystem, der påvirker udseendet og ydeevnen af ​​vores køretøj. En første er evnen til at påvirke udviklingen og planlægningen af ​​cyklen - vi kan overvåge aktiviteterne i R&D (og forsknings- og udviklingsteamet) og justere elementer som aerodynamik, elektronik, brændstofforbrug og motorydelse. MotoGP 20 Download til pc Derudover har skaberne forbedret Neural A.I. kendt fra den tidligere version, det kunstige intelligenssystem, der bruger maskinlæringsteknologi. Computeren overvåger spillernes præstationer på banerne og forbedrer deres færdigheder (denne gang berører den også spørgsmålene om dæk og brændstofforbrug). Det er værd at bemærke, at Milestone-studietitlen giver spillere mulighed for at deltage i konkurrencer i flere racerklasser kendt fra den virkelige verden, såsom MotoGP, Moto2, Moto3 eller Red Bull. Spillet byder også på licenserede hold og berømte kørere samt realistisk genskabte baner. Race Director-tilstand vender også tilbage, så du kan ændre reglerne for løbet.

MotoGP 20 PC-download

Funktionaliteten af ​​editoren er også blevet udvidet, takket være hvilken du i MotoGP 20 kan modificere både motorcyklen, hjelmen og vores førertøj. I MotoGP 20 kan vi spille alene eller sammen med andre. Ud over individuelle løb får vi muligheden for at spille i en omfattende karrieretilstand, hvor vi gradvist stiger i niveau og deltager i stadig mere prestigefyldte konkurrencer. Alternativt er der mulighed for at spille manager for hele holdet. Historical Challenges-tilstanden er også tilbage, men skaberne har ændret formatet en smule - den inkluderer nu tilfældigt genererede løb, takket være hvilke vi gradvist låser op for velkendte maskiner og kørere. I multiplayer-tilstand kan vi spille som en del af det klassiske MotoGP eSport-mesterskabsmodul. Som i forrige del spilles spillene på dedikerede servere. MotoGP 20 har et meget flot tredimensionelt grafisk design. Takket være brugen af ​​den moderne Unreal Engine 4-motor har skaberne fra Milestone-studiet formået at opnå et højt detaljeringsniveau og realisme. Det gælder både rytter- og motorcykelmodeller, men også steder, hvor vi kører race.

MotoGP 20 til PC Download Gratis
Download

MotoGP 20 PC

Spilproducent:
Milestone
Spiludgiver:
Milestone
Platform:
PC
Kategori:
Racing
Sats:
7/10
Download

Tjek galleriet

OS: Windows 7 64-bit
CPU: Intel Core i5-2500 3.3GHz / AMD FX-8100
GPU: AMD Radeon HD 7950 or NVIDIA GeForce GTX 1050
RAM: 8 GB
HDD: 16 GB

Yderligere Information

MotoGP 20 er den ottende del af den populære racerserie, der er officielt licenseret af Motorcycle World Championship, produceret af det italienske studie Milestone kontinuerligt siden 2013. Spillets producent har gjort store fremskridt de seneste år, spillet udvikles i en bedre og bedre retning og hæver barren for hvert år, der går. Hvilke ændringer har studiet indført i den seneste version?

Først og fremmest, lad os starte med det grundlæggende. Uvægerligt er der flere klassiske spiltilstande, der venter på spillere, såsom karriere, hurtigt løb, tidskørsel, multiplayer-racing og den historiske tilstand. Karrieretilstanden, hvor vi vil forsøge at nå MotoGP verdensmestertitlen, har gennemgået den største metamorfose.

MotoGP 20 Denne gang deltager vi ikke i Red Bull Rookies Cup. Vi starter vores racereventyr i Moto3-kategorien, derefter rykker vi op til Moto2 og til sidst til kongeklassen. Spillet vil også mangle Moto-E-kategorien, men jeg vil ikke udelukke dets udseende i form af nogle betalte tilføjelser. En helt ny, udvidet ledelsesform er dukket op i karrieren. Ligesom i 19, vil vi fortsætte med at udvikle cyklen ved at udføre specifikke opgaver under træning i løbet af en given runde, men nu, ved at udfylde det passende mandskab, vil vi også være i stand til at gøre det uden for banen. MotoGP 20 De medarbejdere, vi kan ansætte, har deres egne bedre og svagere kvaliteter. Nogle udvikler motorcyklen bedre, andre får flere kreditter, andre ved bedre om at finde de rigtige kontrakter til vores kører. Det afhænger af os, om vi fokuserer på én bestemt handling eller forsøger at finde den gyldne middelvej. Husk dog, at det koster penge at beholde medarbejdere, så du skal også passe på, at teamet ikke bliver overfyldt! Disse ændringer fik det til at føles som et rigtigt racerhold. Endelig en smag for MotoGP-fans - KymiRing-banen er tilgængelig i spillet, og det er virkelig fantastisk!

All rights reserved. SPIELE PC ❤