Wolfenstein Youngblood til PC Download Gratis

Wolfenstein Youngblood En sideinstallation af Wolfenstein-serien oprettet af MachineGames – det første spil i serien, som du kan gennemgå i samarbejde. Som døtre til B. J. Blazkowicz, Sophie og Jessica, befinder vi os i det nazi-kontrollerede Paris i 1980’erne. Wolfenstein: Youngblood er en anden del af den ikoniske serie af dynamiske FPS, der indledte genren af ​​førstepersonsskyttere, og den fjerde del af Wolfenstein-serien foretaget af det svenske studie MachineGames. Youngblood kopierer ikke formlen for en en-mand-shooter fra sine forgængere, men serverer i stedet et spil, der hovedsageligt er dedikeret til at spille i samarbejde med en ven.

I Wolfenstein: Youngblood bevæger vi os flere årtier frem siden begivenhederne, der blev præsenteret i The New Colossus. Den legendariske helt fra de foregående dele, B. J. Blazkowicz, forsvandt sporløst, men hans datter, tvillingerne Jessica og Sophie, overtog stafett stafetten efter ham. Når vi spiller dem, ender vi i Paris, der kontrolleres af Det tredje rige i 1980’erne, hvor vores vigtigste opgave er at støtte modstanden i kampen mod okkupanten. Den største skurk i Wolfenstein: Youngblood er den tyske general Lothar – at stoppe ham er et vigtigt element i spillet. Sammenlignet med tidligere dele forberedt af MachineGames, blev handlingen i Wolfenstein: Youngblood skubbet i baggrunden. Alle de vigtigste øjeblikke af spillet er stadig vist i den udskårne scene. Under spillet kan vi også lære nogle medlemmer af Paris-modstanden at kende og tage ordrer fra dem.

Fuld spil download Wolfenstein Youngblood

Downloade Wolfenstein Youngblood Gratis Som de foregående rater af serien oprettet af MachineGames, præsenterer Youngblood en ekstremt dynamisk handling præsenteret fra førstepersonsperspektiv. Udviklerne har stillet et bredt arsenal af dødbringende våben til rådighed, ved hjælp af hvilke vi bryder gennem bølgerne fra både almindelige nazister såvel som supersoldater og robotter. Blazkowicz-søstrene bruger teknologisk avanceret magt rustning under spillet. De tillader blandt andet at udføre dobbelt spring eller at absorbere fald fra høje højder. Hver rustning kan også udstyres med specielle enheder, der tillader fx at knuse modstandere eller bruge camouflage til at hjælpe dig med at snige sig op. Det, der adskiller denne rate er fokuset på samarbejde – spillet er designet på en sådan måde, at det giver det mest sjove, når man spiller sammen med en ven. Søstre kan planlægge bakhold, angribe modstandere fra forskellige sider, støtte sig selv med råb under kampe og hjælpe hinanden, hvis en af ​​dem bliver slået ned af fjender. I Wolfenstein: Youngblood har vi en fælles levering af liv for begge søstre; at miste dem alle er ensbetydende med at miste missionen, selvom vi i løbet af spillet kan finde kister med nye liv. Det er værd at bemærke, at samarbejde med en anden spiller ikke er obligatorisk – kampagnen i Wolfenstein: Youngblood kan udføres helt eller delvist med en søster kontrolleret af kunstig intelligens. AI kan selvfølgelig deltage i kampe eller helbrede vores karakter, men vi kan ikke give ham nogen avancerede kommandoer.

En anden vigtig nyhed hos Wolfenstein: Youngblood er delvist åbne kort. Gaderne i Paris har ikke en lineær struktur, de belønner kun opfindsomhed og finde alternative ruter til destinationen. Vi kan nå fjender eller steder, hvor missionerne er afsluttet, f.eks. Ved at passere gennem kanaler eller smalle gader. Kortene har også en lodret struktur – vi kan hoppe på tagene eller snige os over hovederne af modstandere. Vi vender tilbage til mange distrikter i Paris mange gange for at beskæftige os med nyligt modtagne sideopgaver, eller for at finde nye hemmeligheder, hvis spil er en rigtig rystelse (dokumenter, kassetter, 3D-briller, plyndrebokser og andre). Der er nogle RPG-elementer i Wolfenstein: Youngblood. Hver af søstrene tjener XP og kan gå videre til højere niveauer af oplevelse. Dette frigør adgang til nye aktive og passive færdigheder. Modstandere har også specifikke niveauer af erfaring. At angribe for stærk fjende kan føre til pludselig død, og du kan muligvis først udvikle den kontrollerede karakter. Spillet giver dig også mulighed for at forbedre dine våben – vi kan øge deres nøjagtighed, hastighed på brand og beskadigede skader.

Systemkrav:

CPU: AMD FX-9370/Ryzen 5 1600X or Intel Core i7-4770.
RAM: 16 GB.
OS: Win7, 8.1, or 10 64-Bit.
GPU: Nvidia GTX 1060 6GB (Current available GPU RTX2060) or AMD equivalent.
HDD: 40 GB.


Download gratis spil til din pc Wolfenstein Youngblood


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *