Warhammer Chaosbane til PC Download Gratis

Warhammer Chaosbane Warhammer: Chaosbane er et hack-n-slash action-RPG-sæt i den gamle verden. De kan spilles alene eller i samarbejde for op til 4 spillere (på en skærm eller via Internettet). Warhammer: Chaosbane er en action-RPG, der hører til kategorien hack-n-slash. Dette er det første spil af denne type, der er sat i fantasy-universet Warhammer. Projektet blev udviklet af det franske studie Eko Software, hovedsageligt kendt fra serien How to Survive.

Spillet finder sted i det dystre fantasy-land, der er kendt som den gamle verden, som er værket fra firmaet Games Workshop og blev oprindeligt udviklet til Warhammer Fantasy Battle-figurbammeren. Kampagnen giver mulighed for at spille en af ​​de vigtigste begivenheder i universets rige historie og drejer sig om det dramatiske forsvar af det menneskelige imperium mod haoserne i Chaos. Under eventyret har vi muligheden for at besøge mange klassiske steder, såsom den forbandede by Praag eller Nuln, den største metropol i imperiet, som var dens hovedstad, før den blev overført til Altdorf.

Fuld spil download Warhammer Chaosbane

Downloade Warhammer Chaosbane Gratis Warhammer: Chaosbane er en klassisk hack-n-slash action-RPG. Dette betyder, at spillet observeres i isometrisk projektion, og det kommer hovedsageligt ned på sammenstød med horder af monstre ved hjælp af et meget smidigt kampsystem, hvor spillerens reflekser spiller en så vigtig rolle som heltens færdigheder. Kampagnen i Warhammer: Chaosbane kan køres alene eller i selskab med op til tre spillere (begge på en delt skærm, på en enhed og via Internettet).

Under spillet udforsker spilleren verden, afslutter opgaver, akkumulerer guld og genstande og udvikler karakterstatistikker. Når han skaber en helt, har han fire klasser at vælge imellem: en soldat fra imperiet, en dværgkriger, en skovalf, der skyder en bue og en magisk højalv, der udøver magi. Hver af dem har unikke funktioner, der påvirker gameplayet.

Systemkrav:

CPU: Intel Core i3 or AMD Phenom II X3.
RAM: 6 GB.
OS: 64bits version of Windows 7, Windows 8, Windows 10.
GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD Radeon HD 7850 with 2 GB RAM.
HDD: 15 GB.


Download gratis spil til din pc Warhammer Chaosbane


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *