Tropico 6 til PC Download Gratis

Tropico 6 En af raterne fra den økonomiske strategiserie Tropico, der blev lanceret i 2001. I produktionen oprettet af Limbic Entertainment studio (skabere af Might & Magic X: Legacy and Might & Magic: Heroes VII) spiller vi rollen som El Presidente – lederen af ​​bananrepublikken. Tropico 6 er en bybygger økonomisk strategi opretholdt i en humoristisk konvention. Dette er den sjette del af cyklussen, der går tilbage til 2001. Dette er den første del af serien, hvis produktion er ansvarlig for Limbic Entertainment-studiet, der blandt andet er kendt på grund af Might & Magic: Heroes VII.

Som i de tidligere hits er vores opgave at styre bananrepublikken på en sådan måde, at den forbliver ved magten så længe som muligt og nå de opstillede mål. Derfor må vi stræbe efter offentlig støtte, tage os af økonomien, opføre nye bygninger, etablere alliancer med naboer eller undertrykke oppositionsaktiviteter i knoppen. Selvom kernen i spillet ikke har ændret sig, har udviklerne introduceret nogle interessante forbedringer. For første gang i Tropico 6-seriens historie giver det dig mulighed for at spille på en stor øhav, hvilket betyder, at vi ikke skal styre en, men flere øer på samme tid. Sammen med denne løsning er der dukket op nye transportmuligheder – spillere kan bygge broer og tunneler, der forbinder individuelle placeringer med hinanden. Beboere bevæger sig mellem dem ikke kun med deres egne biler, men bruger også offentlig transport: busser eller svævebaner.

Fuld spil download Tropico 6

Downloade Tropico 6 Gratis En anden interessant løsning er muligheden for at arrangere stævner. De giver dig mulighed for at sende agenter til forskellige dele af verden for at stjæle teknologi – inklusive planer for værdifulde bygninger, såsom Frihedsgudinden eller Eiffeltårnet. Som El Presidente skal vi også have et vidunderligt palads, der kan moderniseres og pyntes ved hjælp af forskellige tilbehør tilberedt af skaberne. Imidlertid skal folket støtte os i alle aktiviteter. For at vinde deres fordel kan du lige så godt sørge for et ret behageligt liv, men også herske med en jernhånd og omdanne dit land til en ægte politistat. Det vigtigste er at have samfundet bag os, når vi har brug for det.

Dynastiet introduceret i Tropico blev trukket tilbage. Dette betyder, at spilleren ikke længere har hele linjen til sin rådighed. Under spillet har han kun en El Presidente, som han frit kan tilpasse i løbet af spillet. Tropico 6 med hensyn til grafik er praktisk talt ikke forskellig fra sin forgænger. Så her har vi til ekstremt farverig grafik, der tog sig af detaljen i miljøet. Alle bygninger og elementer i miljøet ændres sammen med de voksende epoker. Det hele fungerer på Unreal Engine 4-motoren.

Systemkrav:

CPU: AMD or Intel, 3.3 GHz (AMD FX 8300, Intel i5 3000)
OS: Windows 10 64-bit.
GPU: AMD/NVIDIA dedicated GPU, 4GB dedicated VRAM (Radeon R9 380, Geforce GTX 960)
HDD: 20 GB.


Download gratis spil til din pc Tropico 6


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *