Total War Three Kingdoms til PC Download Gratis

Total War Three Kingdoms Den tolvte hovedafdeling af den samlede krigs strategiske cyklus, der bringer spillere til det gamle Kina – på et tidspunkt, hvor Mellemriget var opdelt i tre konkurrerende kongeriger. Spillet kombinerer funktionerne i RTS og et storskala strategispil. Total War: Three Kingdoms er et strategispil, der kombinerer turn-based gameplay med spektakulære realtidsslag, hvor vi kontrollerer magtfulde hære. Produktion er den tolvte hovedafdeling af den populære Total War-serie. Det britiske Creative Assembly-studio er ansvarligt for dets oprettelse – som for alle tidligere dele, mens Sega blev udgiver.

Total War: Three Kingdoms finder sted i det gamle Kina. Kampagnen begynder i 190 e.Kr., dvs. slutningen af ​​Han-dynastiet – i den såkaldte De tre kongedømmers tidsalder, hvor mellemriget i dag var et sted opdelt og revet af interne konflikter. Spilleren påtager sig rollen som en af ​​de dusin befal, der er beskrevet i de episke historier om de tre kongedømme og forsøger at forene landet. Total War: Three Kingdoms tilbyder en gameplay-model kendt fra tidligere dele af serien. Så vi har at gøre med en strategi, hvor spillet er delt i to dele. Det første er det strategiske kort, som vi spiller i turbaseret tilstand, hvor vi befaler hele fraktionen, bevæger hære og styrer økonomien. Vi er også ansvarlige for byudvikling, teknologisk udvikling og diplomatiske kontakter.

Fuld spil download Total War Three Kingdoms

Downloade Total War Three Kingdoms Gratis Den anden del af spillet er kampe, der føres i realtid. Under dem kontrollerer vi store hære, opsætter tropper i formationer, giver ordrer om at angribe eller trække sig tilbage og træffe forskellige taktiske beslutninger. Vi er også nødt til at bruge de våben og de særlige evner, som de enkelte hære og helte har, samt reagere på fjendens handlinger. Det er vigtigt, at kampe ikke altid finder sted i det åbne felt, og kræfterne, der deltager i dem, behøver ikke at være lige – vi deltager også i beleiringer og bakhold. I denne rate har Creative Assembly beriget sit arbejde med flere nye løsninger. Et eksempel er Guanxi-systemet, der gør heltene, der vises i kampagnen, meget mere udtryksfulde – de har deres personlighed, motivation og mål såvel som fjender og venner. Måden spillet kombinerer turnbaseret strategilag med taktiske kampe er også blevet forbedret – handlinger, der er truffet under sammenstødene, er nu af større betydning.

I Total War: Three Kingdoms kan vi spille alene eller sammen med andre. Grundlaget for spillet er en omfattende historiekampagne, som vi også kan spille i samarbejde med en anden person. Der er også muligheden for individuelle kampe – med både mand og AI-kontrolleret modstander. Total War: Three Kingdoms har meget attraktiv tredimensionel grafik. Placeringerne er fulde af detaljer, især genkendelige virkelige steder såsom Den Kinesiske Mur og Yangtze-floden. Individuelle enheder (både deres modeller og animationer) er imponerende, selv brugergrænsefladen gør et godt indtryk. I den grafiske indstilling kan du se en klar inspiration fra ægte kinesiske kunstværker. Atmosfære soundtracket, der meget godt afspejler atmosfæren i det gamle Kina, gør os sjovere.

Systemkrav:

CPU: Intel Core 2 Duo 3.00Ghz (With Integrated GPU Core i7-8550U)
RAM: 4 GB
OS: Windows 7 64Bit
GPU: GeForce GTX 650 Ti | Radeon HD 7850 1GB VRAM | Intel UHD Graphics 620
HDD: 15 GB


Download gratis spil til din pc Total War Three Kingdoms


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *