Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint til PC Download Gratis

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Den syvende hoveddel af Ghost Recon-serien fra Ubisoft. Breakpoint er en sandkasse TPS oprettet på basis af løsninger fra Ghost Recon: Wildlands, men udstyret med en håndfuld ændringer, fx ingen AI-kontrollerede ledsagere, et system med sår og kvæstelser eller valg af problemer i dialoger. Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint er en tredjepersonsskyder i den åbne verden, der repræsenterer kult-serien, der blev lanceret i 2001. Titlen blev udviklet og udgivet af Ubisoft-firmaet, der fører tilsyn med mærket.

Handlingen med spillet Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint finder sted i universet, hvortil den forrige rate af serien tog os – Wildlands. Vi beskæftiger os imidlertid ikke med en direkte fortsættelse, fordi titlen fortæller en separat historie. Under spillet finder vi den fiktive ø Aurora i Stillehavet for at udforske det mystiske spørgsmål om pludselig tab af kontakt med hende. Efter at have ankommet til Nomads sted, dvs. at være hovedpersonen (eller heltinden, fordi skaberne tillader os at vælge kønet til den kontrollerede karakter) et medlem af spøgelsens titelgren, opdager han, at dette stykke land blev fanget af en lejesoldathær bestående af tidligere kommandoer under kommando af en bestemt Walker (i Jon Bernthal kendt for sin hovedrolle i Netflix Punisher-serien). Sagen er alvorlig, fordi det er sædet for Skell-selskabet, der udvikler avancerede teknologier til hæren. Hovedpersonens opgave er at kontrollere situationen og finde ud af, hvorfor lejesoldaterne har erobret øen.

Fuld spil download Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Downloade Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Gratis I Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint blev handlingen vist bag bag helten (TPP) og fra et førstepersonsperspektiv (FPP), når man sigtede. Forfatterne giver os en åben verden til rådighed, gennem hvilken vi kan bevæge os til fods eller bruge omkring tredive forskellige køretøjer. Det, der adskiller denne titel fra de foregående dele af serien, er det faktum, at hvis vi beslutter at spille alene, ledsages hovedpersonen ikke længere af kommandoer styret af kunstig intelligens. En række missioner, der skubber historien, venter på færdiggørelse; Hvis du imidlertid ønsker at gøre fremskridt, skal du se nøje rundt i Aurora og få intelligens (hovedsageligt gennem samtaler med neutrale karakterer, forhøre fjender samt indsamle intelligens). Derudover kan vi tage os af forskellige sideopgaver og aktiviteter.

På trods af at kampen med modstandere spiller en vigtig rolle her (vi får endda nye mordværktøjer, ledet af raketkastere, og de suppleres med adskillige gadgets, også i form af en brænder, der tillader at skære huller i hegnene), besluttede forfatterne at uddybe gameplayet ved at implementere i deres arbejde ny mekanik relateret til overlevelsesspil. For eksempel blev der anvendt et system med sår og skader, der påvirker vores heltes kamppotentiale; skud i knæet begynder at halte, blindet – lider af synsproblemer, mens med et beskadiget bryst vil hoste blod. Alle disse ulemper kan helbredes på forskellige måder. Derudover er intet der forhindrer dig i at bruge våben taget fra besejrede modstandere eller skjule deres kroppe. En vigtig nyhed er også muligheden for at bruge naturlig camouflage; hovedpersonen kan holde sig til mudder for at smelte ind i omgivelserne og bakke fjender. Derudover kan vi under udvalgte filmintervaller vælge de emner, som vores soldat taler om. Der er også en mulighed for at vælge heltens specialisering i historiefunktion i Breakpoint (vi udvikler ham, når vi skrider frem).

Systemkrav:

CPU: AMD Ryzen 3 1200/Intel Core I5 4460
RAM: 8 GB
OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
GPU: MD Radeon R9 280X/Nvidia Geforce GTX 960 (4 GB)
HDD: 45 GB


Download gratis spil til din pc Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *