Tom Clancy’s The Division 2 til PC Download Gratis

Tom Clancy’s The Division 2 En efterfølger til det populære looter shooter actionspil, udviklet med multiplayer-tilstand i tankerne. Tom Clancy’s Division 2 bringer os til Washington, hvor lovløsheden hersket. Som agenter for titeldivisionen skal spillerne bringe orden til byen. Tom Clancy’s Division 2 er den anden rate af den populære række actionspil med klart skitserede RPG-elementer, der er fokuseret på multiplayer-kampe. Produktionen blev skabt af forfatterne af originalen, dvs. Ubisoft Massive studio, men andre band under en fransk forlags vinger arbejdede også på den; vi taler om teams: Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest og Ubisoft Shanghai.

Tom Clancy’s Division 2 er placeret i Washington. Kaos regerede i den amerikanske hovedstad, som i andre byer, efter at menneskeheden blev decimeret efter sprøjtning af den dødbringende virus af kopper. Fraktioner dukkede op og ville overtage metropolen for sig selv og bringe nye, brutale ordrer. Af denne grund blev medlemmer af titeldivisionen eller eliteagenter udnævnt til handlingen, der hver dag blandede sig i mængden af ​​grå borgere for at komme ud af at gemme sig og møde truslen i lyset af krisen. De skal nu redde byen for magt, hvor ikke kun grupper af hensynsløse galninger, men også velorganiserede private hære kæmper.

Fuld spil download Tom Clancy’s The Division 2

Downloade Tom Clancy’s The Division 2 Gratis I Tom Clancy’s Division 2 blev handlingen vist fra et tredjepersonsperspektiv (TPP). Produktionen stiller en enorm åben verden til rådighed, der dækker næsten hele Washington dedikeret til omfanget af en til en (så du nemt kan finde karakteristiske steder her, herunder hovedstaden og Det Hvide Hus). Før vi starter kampen, skaber vi en helt, hvis kamppotentiale øges, når vi skrider frem i eventyret. Til gengæld for at fjerne modstandere (vi taler om både serielle modstandere og meget stærkere bosser), udføre opgaver og udføre forskellige sideaktiviteter, får vi erfaringspoint, og efter at have indsamlet det passende antal – går vi videre til næste niveau. Derudover øger vi hovedpersonens kapaciteter ved at indsamle bedre og bedre elementer af rustning og våben. Der er også et motiv i spillet til at genopbygge basen, takket være hvilket vi tilegner os en række nyttige færdigheder og udvikler civile bosættelser over tid.

Tom Clancy’s Division 2 blev oprettet til multiplayer-sjov i kooperativ tilstand; hvis vi ikke har venner, der er villige til at spille sammen, tillader titlen, at spillere kan vælges tilfældigt gennem et matchmaking-system, ved at vælge deres ledsagere på en sådan måde, at de ikke afviger for meget fra den karakter, vi leder. Der er selvfølgelig stadig intet at stoppe med at spille alene (selvom dette vil øge vanskelighedsniveauet markant). Ud over PvE-tilstand, som er den største attraktion for den beskrevne produktion, er der også en spilvariant baseret på PvP-regler.

Systemkrav:

CPU: AMD Ryzen 5 1500X | Intel Core I7-4790
RAM: 8 GB
GPU: AMD RX 480 | Nvidia Geforce GTX 970
VRAM: 4 GB
DIRECT X: DirectX 11 | 12
HDD: 40 GB


Download gratis spil til din pc Tom Clancy’s The Division 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *