Thief Simulator til PC Download Gratis

Thief Simulator En titel, der kombinerer elementer af stealth, eventyr og simulator. I Thief Simulator påtager spillerne titeltyverne, hvis opgave er at stjæle værdifulde genstande fra forskellige objekter. Thief Simulator er en original produktion, der kombinerer elementer af stealth, eventyr og simulator. Titlen blev frigivet på PC af PlayWay og blev oprettet af det uafhængige team GrabTheWallet Studio. Hovedpersonen i Thief Simulator er en tyv, der bryder ind i hjemmet og stjæler værdifulde genstande fra dem. Spillerens opgave er at lede sin “karriere” på en sådan måde, at han aldrig kommer i hænderne på retfærdighed.

I Thief Simulator observerer vi handlingen fra et førstepersonsperspektiv (FPP). Under spillet deltager vi i at hoppe til forskellige objekter, hvor vores vigtigste opgave er at få så mange værdifulde genstande som muligt. De midler, der er opnået ved deres salg på det sorte marked, kan allokeres til køb af specialiserede gadgets, hvilket igen gør det lettere for os at udføre efterfølgende missioner. Vi starter hver opgave med omhyggelig observation af målet, for eksempel gennem et kamera placeret i postkassen. På denne måde lærer vi ikke kun det daglige skema for dens indbyggere og det tidspunkt, hvor bygningen står tom, men får også information om alarmsystemerne, der er installeret i den, eller endda om måder at sætte årvågenheden på en hund, der vandrer rundt i gården, i dvale. Når vores handlingsplan er klar, kan vi gå videre til handlingen – mens vi er inde, er det værd at huske, at rygsækken fra helten, vi fører, ikke er bundløs; Derfor er du nogle gange nødt til at tage vanskelige beslutninger om, hvilken tyvegods du skal tage med dig, og hvilken du skal forlade på plads.

Fuld spil download Thief Simulator

Downloade Thief Simulator Gratis Sjov diversificeres af de ovennævnte gadgets – ud over låsestikkene, takket være hvilke vi åbner selv de mest avancerede låse, modtager vi også en scanner, der angiver os placeringen af ​​dyre objekter som deres omtrentlige værdi; adgangen til sidstnævnte er imidlertid strengt begrænset, så vi kan bruge den kun et par gange under en bestemt handling. Sagen kompliceres af det faktum, at vi normalt opererer under tidspress; derudover, selvom vi har taget alle mulige forholdsregler, kan risikoen for en slip-up stadig være stor – det er trods alt ikke altid muligt at forudsige en hurtigere tilbagevenden af ​​ejeren eller kigge efter et nøje skjult kamera. Derudover, jo mere effektive tyve vi er, desto mere opmærksomme på vores aktiviteter af politiet.

Heldigvis kan værdien af ​​indikatoren, der symboliserer de retshåndhævende myndigheders interesse, reduceres ved at sløre spor – det hjælper både med at slippe af med serienumre fra stjålne fantasier eller endda nedbryde tildelte biler i dele, samt slukke GPS-sendere og frakoble internetforbindelsen i stjålne telefoner , tablets og computere. Som komplement til alt dette er muligheden for at designe dit eget hjem ved hjælp af redaktøren integreret i spillet og give det en række sikkerhedssystemer. En fæstning konstrueret på denne måde kan sættes på prøve ved at stille den til rådighed for en anden spiller, der spiller rollen som en tyv.

Systemkrav:

OS: Windows 7.
CPU: Intel Core i5.
Memory: 8 GB RAM.
GPU: NVidia GeForce GTX 750.
DirectX: Version 10.
HDD: 5 GB


Download gratis spil til din pc Thief Simulator


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *