The Sinking City til PC Download Gratis

The Sinking City Et TPP action-eventyrspil med RPG-elementer, inspireret af H.P. Lovecraft. Sinking City finder sted i 1920’erne i en amerikansk by, der lider af oversvømmelser forårsaget af overnaturlige årsager. The Sinking City er et action-eventyrspil, holdt i konventionen om rædsel og beriget med RPG-elementer, udviklet af det ukrainske studie Frogwares – forfattere af varmt modtagne produktioner, der er viet til Sherlock Holmes eventyr. Interessant nok blev den beskrevne titel oprindeligt oprettet som Call of Cthulhu, som Focus Home Interactive skulle frigive. Da skaberne i maj 2015 kom under vingerne fra Bigben Interactive, måtte de imidlertid genopbygge deres arbejde betydeligt, hvilket gjorde det til et originalt spil inspireret af H.P. Lovecraft.

Den synkende by fører os til USA i 1920’erne og mere specifikt til den dystre by Oakmont, Mass., Påvirket af en katastrofal oversvømmelse forårsaget af overnaturlige kræfter. Undersøgelse af denne sag faldt til detektiv Charles W. Reed, der i løbet af efterforskningen ikke kun lærer årsagerne til dette fænomen, men også støder på vanvid og tvivl, hvilket i stigende grad påvirker både beboere i Oakmont og ham selv.

Fuld spil download The Sinking City

Downloade The Sinking City Gratis I The Sinking City blev handlingen vist fra et tredjepersonsperspektiv (TPP). Forfatterne giver os en by, der består af flere distrikter (spillets verden er den største skabt af Frogwares hidtil), hvorefter vi bevæger os både til fods og bruger en båd eller dykkerdragt. Spillets drivende kraft er undersøgelser bestilt af neutrale figurer, hvor vi bliver tvunget til at tage forskellige valg igen og igen. Vores helt har også evnen til at gengive tilskuere fra fortiden.

Der er ingen mangel på sammenstød med mareridt-modstandere (de mindre, hvis eliminering ikke er et stort problem, samt meget mere magtfulde, der fungerer som chefer). Vi eliminerer dem ved hjælp af en lang række skydevåben fra æraen; arsenalet inkluderer en revolver, rifle, hagle og granater; Derudover kan hovedpersonen sætte fælder for modstandere. Når helten skrider frem, udvikler han desuden sine evner, som er nyttige både til at løse gåder og under efterforskning og kamp. Det er værd at huske, at en detektiv, der udsættes for grusomme synspunkter, gradvis bukker under for vanvid, der for eksempel manifesteres gennem hallucinationer.

Systemkrav:

CPU: Intel Core i5-2500 3.3 GHZ / AMD FX-8300 3.3 GHz
RAM: 8 GB
OS: Windows 10 64bit
GPU: NVIDIA GeForce GTX 770 4096 MB / ATI R9 290 4096 MB or higher
HDD: 40 GB


Download gratis spil til din pc The Sinking City


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *