Tetris Effect til PC Download Gratis

Tetris Effect Produktion baseret på licensen til det mest berømte videospil i historien. Tetris Effect henter en håndfuld ikke kun fra Alexei Paytnovs arbejde, men også fra projekter fra Tetsuya Mizuguchi. Tetris Effect er en hybrid af logik og fingerfærdighed spil, baseret på licensen til den legendariske Tetris – et af de mest berømte videospil i historien, udviklet i 1984 af Alexei Paytnov, der i årevis levede til forskellige inkarnationer. Produktionen blev oprettet af Resonair og Monstars. Forlaget blev taget af Enhance, hvis grundlægger og chef er Tetsuya Mizuguchi – forfatter af titler som Rez, Lumines eller endda Child of Eden.

Under spillet i Tetris Effect arrangerer vi blokke (såkaldt Tetrimina), der falder fra toppen af ​​skærmen i forskellige former; efter at have afsluttet den vandrette linje forsvinder den, hvilket giver plads til de næste brikker i puslespillet. I løbet af spillet følger man pointtælleren, som afspejler effektiviteten af ​​vores handlinger. Spillet består af over tredive etaper, der hver især er prydet med en unik stil, egen baggrund, baggrundsmusik og endelig lydeffekter; vi taler om niveauer, der bringer rummet opmærksomhed, en tæt skov eller havets dybde.

Fuld spil download Tetris Effect

Downloade Tetris Effect Gratis I modsætning til originalen giver titlen muligheden for at stoppe tid, takket være hvilke spillere for eksempel kan gentænke taktik i en krise (det sjove kommer til en ende, når skærmen løber tør for plads til at placere den næste blok). Tetris Effect har flere gameplay-varianter, blandt hvilke du kan finde Marathon-, Sprint- og Ultra-tilstande kendt fra originalen. Derudover kan spillerne tilpasse sværhedsgraden til individuelle præferencer og færdigheder.

Tetris Effect fungerer på baggrund af Unreal Engine 4. -teknologien.Det audiovisuelle lag er opretholdt i en abstrakt stil og fremkalder tilknytning til Mizuguchis tidligere værker. I løbet af spillet vibrerer alt og bevæger sig til trancemusikens rytme, skinnende med et optøjer af farver. Titlen bruger virtual reality-beskyttelsesbriller, selvom det ikke kræver, at de fungerer.

Systemkrav:

CPU: Intel i3-4340.
RAM: 4GB RAM.
OS: Windows 7/8/10 (64-bit)
GPU: NVIDIA GTX 750 Ti equivalent or greater.
HDD: 5 GB available space.


Download gratis spil til din pc Tetris Effect


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *