Stellaris MegaCorp til PC Download Gratis

Stellaris MegaCorp En anden udvidelse til den populære rumstrategi Stellaris af Paradox Interactive. MegaCorp-tilføjelsen introducerer muligheden for at blive præsident for et interstellært selskab samt et antal nye mekanikere. Stellaris: MegaCorp er en anden tilføjelse til den kritikerroste Stellaris rumstrategi. Produktionen beriger spillet med muligheden for at blive leder af et magtfuldt, galaktisk selskab. Paradox Development Studio – forfatteren af ​​den grundlæggende version af spillet – er ansvarlig for at oprette denne titel, mens Paradox Interactive tog sig af frigivelsen.

Den grundlæggende nyhed tilføjet til Stellaris i MegaCorp-udvidelsen er evnen til at lede det galaktiske selskab. Som leder af virksomheden har vi muligheden for at oprette dens filialer på individuelle planeter og gennemføre bredt forstået handel. Med tiden bliver vores “corpo” stærkere, hvilket er synligt takket være det nye Corporate Authority-system.

Fuld spil download Stellaris MegaCorp

Downloade Stellaris MegaCorp Gratis Tillægget introducerer også en række andre mekanikere. Ecumenopolis giver os mulighed for at øge befolkningstætheden i byerne under opførelse (hvilket i sidste ende kan resultere i oprettelsen af ​​en magtfuld planetarisk metropol). Vi har også muligheden for at handle med slaver og få nye aktiver fra underkategorien Ascension.

En interessant nyhed er også Caravaneers – stjernenomader, der vandrer og handler i forskellige dele af galaksen, altid på udkig efter nye muligheder. Du skal huske dem, for disse handelsmestre er ofte en kilde til overraskelser – deres handlinger kan yderligere lette eller komplicere vores planer.

Systemkrav:

CPU: Intel® iCore™ i5-3570K or AMD® Ryzen™ 5 2400G.
OS: Windows® 10 Home 64 Bit.
GPU: Nvidia® GeForce™ GTX 560 Ti (1GB VRAM)
HDD: 10 GB.


Download gratis spil til din pc Stellaris MegaCorp


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *