Sleeping Dogs til PC Download Gratis

Sleeping Dogs Et actionkortspil med sandkasse med en perspektiv fra tredjeperson (TPP). Handlingen af ​​Sleeping Dogs er inspireret af asiatisk sensationel biograf, især John Woo’s arbejde. Sleeping Dogs var oprindeligt beregnet til at være den tredje del af True Crime-serien, men efter lovlige forstyrrelser var det nødvendigt at ændre titlen, men ikke spillet. Denne gang flytter vi til Fjernøsten. Handlingen er også stærkt inspireret af asiatiske sensationelle film fra John Woo-skolen, såsom Hard Boiled.

I spillet møder vi detektiv Wei Shen, der prøver at trænge igennem strukturer i en farlig kriminel organisation – Sun On Yee. For at få gangsternes tillid skal Wei følge ordrer og klatre i mafiahierarkiet. Vejen fører gennem mange mindre og større ordrer, hvor vi sidder bag rattet i hurtige biler, hopper på tagene og kæmper modkamp modstandere.

Fuld spil download Sleeping Dogs

Downloade Sleeping Dogs Gratis Ovennævnte elementer er hovedindholdet i Sleeping Dogs. Helt lærer hurtigt kampsport, brugen af ​​forskellige våben og mange andre teknikker til at skabe ødelæggelse. Handlingsstedet er det førnævnte Hong Kong, der er opdelt i flere forskellige distrikter (fra den pragtfulde Central HK, som synker i pragt, til fattige Aberdeen). Der er selvfølgelig mange sidesøg og udfordringer i byen, der diversificerer sjovet.

Et vigtigt element i spillet er det moralske aspekt af detektivcoverets arbejde, stærkt inspireret af Splinter Cell: Double Agent. Spilleren skal være forsigtig med ikke at trække sin helt til den mørke side på den ene side og for at bevare nye arbejdsgiveres tillid på den anden side. Inspirationer fra utallige amerikanske og asiatiske actionfilm er synlige i produktionens stiliserede og udtryksfulde rammer. Visuelt ser spillet virkelig godt ud og afspejler atmosfæren i den østasiatiske metropol i al sin herlighed.

Systemkrav:

CPU: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz
RAM: 2 GB
OS: Windows Vista Service Pack 2
GPU: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher
HDD: 15 GB


Download gratis spil til din pc Sleeping Dogs


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *