The Sims 4 til PC Download Gratis

The Sims 4 Sims 4 til pc, PS4 og XONE er en anden del af serien af ​​populære virtuelle livssimulatorer over hele verden. Som i de foregående ruter af serien er det amerikanske studie Maxis ansvarlig for sin produktion. De første The Sims optrådte i 2000. Dets ophavsmand var Will Wright, grundlægger af Maxis og skaberen af ​​SimCity og andre relaterede spil med Sim i titlen, der fejrede deres største succes i 90’erne. Simerne overgik hurtigt populariteten af ​​andre spil fra udviklerens katalog og blev et fænomen og et af de mest populære mærker i elektronisk underholdningsindustri. Takket være spilets vitalitet og popularitet har successive dele og snesevis af mindre og større tilføjelser systematisk vist sig i årevis.

Når vi starter det sjove opretter vi vores simmere igen, men denne gang har vi meget flere modifikatorer og muligheder at vælge imellem end i tredje del af cyklus. Den visuelle redaktør giver os mulighed for at bestemme karakterens udseende mere præcist. Vi påvirker omfattende funktioner som figur, højde, vægt, ansigtsform osv. Karakter er også af stor betydning. Spillerne vælger flere af de snesevis af tilgængelige personlighedstræk såvel som heltens langsigtede mål. De påvirker den efterfølgende opførsel af simmen og er en del af det forbedrede kunstige intelligenssystem introduceret til spillet. Simme opfører sig mere naturligt takket være ham og reagerer på situationerne omkring dem på en meget mere forskelligartet måde. Følelser følte af virtuelle helte er også en nyhed. Det påvirkes ikke kun af niveauet for i øjeblikket opfyldte behov eller sociale interaktioner, men også af brugte husholdningsapparater eller slidt tøj. Oplevelse af specifikke følelser vil blandt andet låse op for os nye dialogindstillinger.

Fuld spil download The Sims 4

Downloade The Sims 4 Gratis Helt fra starten var en vigtig del af serien redaktøren, der gjorde det muligt for os at bygge drømmeboliger og huse. I The Sims 4 vælger vi et af de to områder, hvor vi bygger vores drøm fire hjørner. Konstruktørens interface er blevet forbedret og forbedret, hvilket gør det mere intuitivt og mere behageligt at bruge. Det er vigtigt, takket være de sociale muligheder, vi nu kan dele de hjem, vi har oprettet med andre spillere, samt kommentere og bedømme deres arbejde. Opgaver og præstationer er også et nyt aspekt, som vi får tildelt møbler eller kostumer på.

Produktionsindstillingen kan skuffe loyale fans, som forventede en betydelig forbedring af kvaliteten af ​​karaktermodeller og miljøet eller introduktionen af ​​nye grafiske effekter. Sims 4 til PC, PS4 og XONE adskiller sig ikke markant i denne henseende fra den tredje del af cyklussen, hvilket forklares med ønsket om at optimere bedre sammenlignet med den forrige rate af kult-serien.

Systemkrav:

CPU: Intel Core 2 Duo E4300 or AMD Athlon 64 X2 4000+ (2.0 GHz Dual Core required if using integrated graphics)
CPU SPEED: Info
RAM: 2 GB
OS: Windows XP
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon X1300 or Intel GMA X4500
PIXEL SHADER: 3.0
VERTEX SHADER: 3.0
SOUND CARD: Yes
FREE DISK SPACE: 10 GB


Download gratis spil til din pc The Sims 4


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *