Sekiro Shadows Die Twice til PC Download Gratis

Sekiro Shadows Die Twice Et TPP action-eventyrspil, hvor en vigtig del er stealth-elementerne. Titlen blev udviklet af det japanske studie FromSoftware, og produktionen blev ledet af den legendariske designer Hidetaka Miyazaki, der spillede den samme rolle i oprettelsen af ​​Dark Souls, Bloodborne og Dark Souls III. Sekiro har mange ligheder med spil i genren, der ofte kaldes “sjælebåren”, selvom den også tilbyder nye eller ændrede mekanikere, der har en betydelig indflydelse på den anbefalede spillestil. Spillet er sat i en alternativ version af Japan fra det 15. århundrede, hvor historiske elementer er blandet med fantastiske. Vi spiller rollen som en kriger – titlen Sekiro eller “enarmet ulv” – hvis opgave er at redde sin herre, som er en ung arving til den gamle blodlinje. Forresten, prøver vi at hævne os over kidnapperne, der skar hovedpersonens hånd af og efterlod ham til at dø. Sekiro reddes imidlertid, og hans lem erstattes af en mekanisk protese. Dette er ikke den eneste overnaturlige forandring, der har fundet sted i hans krop. Han blev også frataget muligheden for død.

En funktion, der får Sekiro: Shadows Die To gange til at skille sig ud fra de tidligere FromSoftware-produktioner er tilstedeværelsen af ​​fuldt udskårne scener, der tænder på historiens vigtigste øjeblikke. Helten kan også have længere samtaler med stødte NPC’er og endda vælge forskellige dialogmuligheder. Forløbet af hovedplottet pålægges ovenfra, men det tvinger dig til at tage vigtige beslutninger flere steder, hvilket omsider omsider til at låse en af ​​fire forskellige afslutninger ud.

Fuld spil download Sekiro Shadows Die Twice

Downloade Sekiro Shadows Die Twice Gratis Sekiro: Shadows Die Twice er et action-eventyrspil, der kombinerer effektiv kamp med stealth-elementer. Mens han spiller, bruger spilleren meget tid på at snige sig bag vagternes ryg og afslutte fjenderne overraskende. Han tvinges også regelmæssigt til at møde direkte konfrontationer, hvor han bruger et omfattende arkadesystem, der trækker på tidligere studiopræstationer – Dark Souls og Bloodborne-serien. Sekiro-kampsystemet er kendetegnet ved det faktum, at det lægger særlig vægt på at hoppe (parre) fjendtlige slag. Et korrekt parret slag svækker modstanderens holdning gradvist; efter at have brudt fjendens holdning, kan vi give ham et kraftigt slag, som straks vil dræbe ham eller alvorligt svækkes. Spillet tvinger dig til at vise store reflekser samt fejlfri læsning af modstandernes opførsel og passende respons på deres angreb. Dette er især vigtigt for ikke-blokerbare angreb. I stedet for at aflede antallet, skal helten derefter bestemme for eksempel om en fejl eller en særlig modangreb.

Under kampagnen dræber vi i snesevis dusinvis af forskellige chefer og mini-chefer. Samurai og andre levende modstandere er velbevandrede i melee-våben, selvom der også er unikke dyr, såsom en brændende tyr, der prøver at ramme en helt, et hovedløst monster, der kan forårsage negativ terrorstatus i Ulven, eller en kæmpe abe, der prøver at knuse den kontrollerede karakter. Døden spiller også en vigtig rolle i FromSoftware-produktion. Hvis spillerkarakteren falder i kamp, ​​betyder det ikke nødvendigvis at indlæse den forrige rekord – Sekiro kan straks rejse sig fra de døde, hvilket skaber yderligere taktiske muligheder. Du kan bruge døden til at genfødes bag din modstander og give et dødeligt slag mod ryggen. Imidlertid er antallet af sådanne returneringer naturligvis begrænset. På den anden side er en betydelig vanskelighed det faktum, at samarbejdstilstand ikke er tilgængelig i Sekiro. Så vi kan ikke tilkalde hjælp fra en anden spiller og alle fjender i det spil, vi er nødt til at slippe af med, og kun stole på vores egne færdigheder.

Systemkrav:

CPU: Intel Core i3-2100 | AMD FX-6300
RAM: 4 GB
OS: Windows 7 64-bit | Windows 8 64-bit | Windows 10 64-bit
GPU: NVIDIA GeForce GTX 760 | AMD Radeon HD 7950
HDD: 25 GB


Download gratis spil til din pc Sekiro Shadows Die Twice


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *