RAGE 2 til PC Download Gratis

RAGE 2 Den anden del af serien med post-apokalyptiske FPS-spil, initieret af teamet af id-software. RAGE 2 blev skabt stort set i Avalanche-studiet, og i spillet kombineres dynamisk skydning med at krydse en stor åben verden bag køretøjets hjul. RAGE 2 er en fortsættelse af den post-apokalyptiske FPS udviklet af id Software-teamet og udgivet af Bethesda Softworks i 2011. I tilfælde af “to” blev det meste af arbejdet udført af Avalanche Studios-teamet (først og fremmest kendt takket være Just Cause-serien og Mad Max-spillet), og id Software overvågede hovedsagelig det og undertiden foreslog sine egne løsninger. Bethesda Softworks forblev udgiveren.

Som den forrige del af cyklussen tager RAGE 2 os med på en rejse til en post-apokalyptisk jord ødelagt af en asteroidpåvirkning. Sequel begynder 30 år efter begivenhederne, der er vist i første del og fortsætter dem direkte. Opstanden mod myndighederne var en succes, men det uhyggelige diktatur, skubbet under jorden, genopbyggede sin tidligere magt inden for et par årtier og forbereder sig igen på at overtage hele ødemarken under General Cross. Spilleren tager rollen som Walker (eller Walker – du kan vælge karakterens køn), dvs. den sidste repræsentant for Guardians-fraktionen fra Vineland, hvis opgave er at beskytte frie mennesker mod mutanter, banditter og andre trusler. Ved hjælp af teknologien, der stammer fra Ark – kapsler, hvor specielt uddannede mennesker blev dvalet til genopbygning af civilisationen efter apokalypsen – står helten for en anden kamp med autoriteten og forsøger at ødelægge den en gang for alle.

Fuld spil download RAGE 2

Downloade RAGE 2 Gratis RAGE 2 stiller til vores rådighed en enorm åben verden, der ikke kun består af de klippede kløfter og sandet vildmark karakteristisk for den første del, oversvømmet med resterne af den menneskelige civilisation, men også jungle og sumpede områder. Som før bevæger vi os rundt på kortet hovedsageligt med bevæbnede køretøjer og besøger bl.a. kommercielle byer, banditposter, mutanterner, arenaer og racerspor, hvor en lang række valgfri attraktioner venter på spilleren. Faktisk er efterforskning bare en tilføjelse til mekanikken i det første-person-skydespil, der minder noget om Doom-serien – det er meget dynamisk, effektivt og blodig. I kamp bruger vi flere forskellige typer våben (inklusive hagelgevær, raketkaster, hyper action, gravitationskaster; vi bærer alle sammen med os og forbedrer os gradvist i løbet af spillet), og de suppleres med gadgets – primært kendt fra den første RAGE-helikopter wingstick) – og nanitrit kræfter. Det sidstnævnte giver spilleren mulighed for at udføre tricks såsom dobbelt spring, telekinetisk tryk, hvilket skaber en hvirvel overmægtige fjender eller strejke.

RAGE 2 indeholder kun singleplayer-tilstand. Det er dog blevet anbragt en netværkskomponent, der for eksempel giver mulighed for at kæmpe med andre spillere om placeringer i online-placeringer i forskellige konkurrencer. Derudover blev spillet opdateret regelmæssigt efter premieren og modtog ugentlige ændrede udfordringer. RAGE 2 arbejder baseret på Apex Engine-teknologien, som Avalanche-studiet brugte i sine tidligere projekter, med Just Cause-spil i spidsen. Det blev besluttet at bruge denne motor i stedet for id Tech (som fremdrev den første RAGE) på grund af dens tilpasning til at generere omfattende og detaljerede åbne verdener.

Systemkrav:

CPU: Intel Core i5-3570 or AMD Ryzen 3 1300X
RAM: 8 GB
OS: Win7, 8.1, or 10 (64-Bit versions)
GPU: Nvidia GTX 780 3GB or AMD R9 280 3GB
HDD: 50 GB


Download gratis spil til din pc RAGE 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *