Pro Cycling Manager 2021 til PC Download Gratis

Pro Cycling Manager 2021 Den enogtyvende del af serien af ​​cykelchefer fra Cyanide studio. I Pro Cycling Manager 2021 leder vi et udvalgt cykelhold og leder dem til sejre eller spiller rollen som en specifik konkurrent, i hvis hud vi klatrer karrierestigen. Pro Cycling Manager 2021 har en række forskellige licenser, takket være hvilke der er over 800 cyklister og 80 hold samt over 260 løb og 700 etaper kendt fra rigtige cykelkonkurrencer. Prikken over i’et er de 21 officielle etaper af Tour de France 2021.

I karrieremodus spiller vi rollen som sportsdirektør for et cykelhold. Vi kan lede begge et af de eksisterende teams og oprette vores eget team fra bunden. Når vi spiller, har vi forskellige ansvarsområder. Vi rekrutterer cyklister, ansætter personale til at passe dem (herunder trænere, læger og spejdere, der leder efter nye talenter), og vi udarbejder træningsplaner for dem og frem for alt – vi giver dem det bedste udstyr og mulighed for at starte i det mest vigtige løb. Da vi har brug for penge til alt dette, mens vi spiller, skal vi være meget opmærksomme på at lede efter sponsorer og også tage sig af økonomien i vores team. At tage sig af spillernes moral spiller også en vigtig rolle, da det er direkte relateret til deres præstationer.

Fuld spil download Pro Cycling Manager 2021

Downloade Pro Cycling Manager 2021 Gratis I Pro Cyklist -tilstand opretter vi vores egen cyklist og slutter os til det udvalgte team. Ved at implementere vores mål opnår vi successive sejre og bygger gradvist vores position både i teamet og i hele cykelverdenen. Efterhånden som vi skrider frem, låser vi nye færdigheder op og bliver en bedre (og dyrere, fordi konkurrerende hold, der ønsker at have os i deres rækker) spiller.

I denne titel er der blevet introduceret adskillige forbedringer, der adskiller den fra sine forgængere. Først og fremmest er målsystemet for de enkelte cyklister blevet ændret, hvis antal blandt andet er begrænset af faktorer som træthed hos en given konkurrent og uforudsigelige tilfældige begivenheder. Bortset fra det, bortset fra VM, var EM også inkluderet i kalenderen. Vejret, der påvirker cyklisternes moral og tilstand, blev også taget i betragtning. Grænsefladen er også blevet forbedret, og udvalgte aspekter af hurtige simuleringer er blevet forbedret (såsom afstanden mellem rytterne, mens de kører mod uret, under hensyntagen til karakteristika for skråninger på bakkede etaper eller indflydelse fra asfalterede overflader på turen). Listen over udvalgte nyheder lukkes af tidligere manglende mærker, takket være det, at spillet indeholder stel fra Canyon, Merida og Specialized, Lazer og Rudy Project hjelme eller endda Corima hjul.

Systemkrav:

Requires a 64-bit processor and operating system.
OS: Windows 7 (64-bit)
Processor: Intel Core i3-540 or AMD Phenom II X4 940.
Memory: 2 GB RAM.
Graphics: Nvidia GeForce GTX 650, 1 GB or AMD Radeon HD 5770, 1 GB.
DirectX: Version 9.0.
Storage: 15 GB available space.


Download gratis spil til din pc Pro Cycling Manager 2021


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *