Pro Cycling Manager 2020 til PC Download Gratis

Pro Cycling Manager 2020 Pro Cycling Manager 2020 er en anden del af rækken af ​​sportsspil, der giver dig mulighed for at guide teamet af cyklister, der deltager i Tour de France. Skaberne lavede en række rettelser til den forrige udgave – inkl. i grænseflade- og SI -områderne. Målet med spillet er at lede et professionelt cykelhold som dets leder. Det er værd at bemærke, at takket være licenserne i Pro Cycling Manager 2020 har vi at gøre med hold og spillere kendt fra den virkelige verden. Vi har over to hundrede løb til rådighed på 21 steder.

Spillet inkluderer organisering af spillertræning, samt rekruttering af talenter. Det er også nødvendigt at indgå kontrakter med annoncører og tage sig af forretningens økonomiske side. I karrieremodus skal vi også passe på vores atleteres moral – deres mentale tilstand vil have indflydelse på resultaterne i yderligere kampe. Desuden kan de rette anmodninger til os – at acceptere dem eller nægte dem kan have en bestemt effekt. Pro Cycling Manager 2020 har et anstændigt tredimensionelt grafisk design. Grafikken skiller sig ikke ud med noget særligt og er ikke præget af et ekstraordinært niveau af realisme, men de opfylder deres grundlæggende opgave – det giver spilleren alle de oplysninger, der er nødvendige for at træffe vigtige beslutninger.

Fuld spil download Pro Cycling Manager 2020

Downloade Pro Cycling Manager 2020 Gratis Spillet er præget af et højt niveau af realisme. Forskellige cyklisters færdigheder er blevet gengivet trofast her, svarende til vejrforholdene eller egenskaberne ved de enkelte ruter. Mens vi spiller, skal vi blandt andet tage hensyn til faktorer som hældning og vindstyrke. Det høje vanskelighedsniveau sikres af avanceret kunstig intelligens, som er blevet væsentligt forbedret i forhold til den tidligere rate. Spillet har også et nyt raceplanlægningssystem, der gør det lettere at administrere individuelle teammedlemmer.

I Pro Cycling Manager 2020 kan vi spille alene eller sammen med andre. Grundlaget for spillet er kampagnemåden, men vi kan også spille i Pro Cyclist -modulet, hvor vi spiller rollen som en bestemt spiller og gradvist udvikler hans evner og karriere. Fans af netværkssjov kan konkurrere med femten andre brugere.

Systemkrav:

Requires a 64-bit processor and operating system.
OS: Windows 7/8/10 64-bit.
Processor: AMD/Intel dual-core 2.5 GHz.
Memory: 4 GB RAM.
Graphics: 512 Mo, ATI Radeon HD 5570/NVIDIA GeForce GT 240/Intel HD 4600.
DirectX: Version 9.0.
Storage: 13 GB available space.


Download gratis spil til din pc Pro Cycling Manager 2020


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *