Praey for the Gods til PC Download Gratis

Praey for the Gods Inspireret af den ikoniske Shadow of the Colossus, et tredjepersons actionspil med overlevelseselementer. Rov for gudene ligger på en enorm, isdækket ø. Vi spiller rollen som en heltinde, der prøver at finde årsagen til den uendelige vinter. Prey for the Gods er et tredjepersons actionspil med overlevelseselementer, idet den er den åndelige efterfølger af en af ​​de mest ikoniske produktioner fra PlayStation 2-konsollen, dvs. Shadow of the Colossus, der blev frigivet i 2005. Titlen er forberedt til pc-, PS4- og XONE-platformen og er debutværket af et lille, tre-personers studio No Matter fra San Francisco.

Spillet er placeret på en enorm isdækket ø et sted på kanten af ​​en døende verden. Vi spiller rollen som en ensom heltinde, sendt på en farlig mission for at undersøge årsagerne til den uendelige vinter, som næsten fuldstændigt lammede hendes tidligere liv. Det viser sig, at bag hele situationen er magtfulde guder, hvor hun engang troede på sig selv, og den eneste chance for at genoprette balance i verden er at møde dem. Denne opgave vil imidlertid hindre os på det ekstremt barske klima på øen samt det faktum, at vores hovedperson blev tvunget til at tage på en rejse, kun iført sit eget tøj.

Fuld spil download Praey for the Gods

Downloade Praey for the Gods Gratis Ligesom i originalen fra PlayStation 2-konsollen er hjertet i spillet i Prey for the Gods dueller med magtfulde modstandere, mange gange så stor som vores heltinde. Bekæmpelse af dem kræver ikke kun en masse opfindsomhed og opmærksomhed, takket være hvilken vi vil opdage svaghederne ved hver af kolosserne, men også ofte brudhals klatre over monstrernes kroppe for at påføre et slående slag. Sammenlignet med Shadow of the Colossus er gameplayet beriget med en række mere moderne løsninger, såsom overlevelseselementer eller et håndværkssystem, takket være hvilket vi skaber våben, der kan bruges til kamp alene.

Den grafiske design af pc-, PS4- og XONE-spil oprettet på Unity Engine 5 er af et gennemsnitligt niveau. I forbindelse med det klima, der hersker i spilverdenen, på grund af meget begrænset synlighed, formede skaberne at give spillet et specifikt klima og en unik karakter, noget svarende til originalen fra mere end et årti.

Systemkrav:

OS: 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1) or Windows 10.
CPU: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz, AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz.
RAM: 6 GB RAM.
GPU: Nvidia GPU GeForce GTX 770 or AMD GPU Radeon R9 290.
HDD: 8 GB


Download gratis spil til din pc Praey for the Gods


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *