Port Royale 4 til PC Download Gratis

Port Royale 4 Den fjerde rate i en række økonomiske strategier af Kalypso Media. I Port Royale 4 er vores opgave at skabe et økonomisk imperium på de caribiske øer fra det 17. århundrede. Vi skal producere varer, etablere handelsforbindelser med byer og kommandere skibe i turbaserede kampe. Port Royale 4 tilbyder fire historie kampagner, hvor vi samarbejder med England, Spanien, Holland og Frankrig. Hver af disse nationer har forskellige egenskaber og forhold, der påvirker spillet.

Handlingen af ​​spillet finder sted i det 17. århundrede i Caribien. Vi spiller rollen som guvernøren i en lille bosættelse, hvis mål er at skabe et imperium, der spænder over mange øer. Port Royale 4 fokuserer på det økonomiske aspekt. Mens vi spiller, kan vi opføre halvtreds typer bygninger, hvoraf halvdelen er strukturer, der bruges til fremstilling af forskellige typer varer. Spilleren skal udvikle økonomien og lære at balancere udgifter og investeringer korrekt.

Fuld spil download Port Royale 4

Downloade Port Royale 4 Gratis Handel spiller en central rolle i spillet, hvor vi kan handle med 60 byer. Vi transporterer gods ad søvejen, så det er meget vigtigt at skabe ruter, der undgår farlige områder som stormvand. En særlig korttilstand er blevet introduceret i spillet, der viser os havstrømmens retning og styrke, hvilket giver os mulighed for at optimere vores ruter.

Udover den økonomiske udvikling, kommanderer vi også sejlskibe under taktiske søslag, som for første gang i cyklussens historie spilles i turbaseret tilstand. Spillet indeholder 18 typer skibe, modelleret efter autentiske skibe fra 1600 -tallet.

Systemkrav:

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 8.1 or Windows 10 (64bit versions)
Processor: AMD or Intel, Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz or AMD FX 4100 @ 3.6
Memory: 8 GB RAM
Graphics: nVidia GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD7970 or better (2048MB VRAM or more, with Shader Model 5.0)
DirectX: Version 11
Storage: 10 GB available space


Download gratis spil til din pc Port Royale 4


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *