Pillars of Eternity II Deadfire til PC Download Gratis

Pillars of Eternity II Deadfire Pillars of Eternity II: Deadfire til PC, PS4 osv. Er en fortsættelse af det succesrige RPG -spil Pillars of Eternity fra 2015. Obsidian Entertainment studio er ansvarlig for produktionen – en af ​​de mest berømte specialister i rollespil. Firmaet, der blev etableret i 2003, har oprindeligt ansat hovedsageligt tidligere ansatte i Black Isle Studios og har titler som Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords, Neverwinter Nights 2, Fallout: New Vegas eller South Park til sin kredit .: Sandhedens pind. Virksomheden co-skabte også bl.a. Armored Warfare, en konkurrence til den populære free-to-play World of Tanks.

Handlingen finder sted et par år efter begivenhederne i “en” og fortsætter dem direkte. Eothas, gud for lys og genfødsel, betragtes som død, vender tilbage til livet og indtager rollen som en gigantisk statue begravet under hovedpersonens – kaldet Seer – Caed Nua -højborg. Det ødelægger fæstningen, men takket være indgriben fra andre guder formår helten at overleve. For at betale gælden og redde sin sjæl skal seeren søge svar på spørgsmål, der kan forstyrre den eksisterende balance mellem guder og dødelige verdener. Vejen til dette mål fører naturligvis gennem konfrontationen med Eothas, og forfølgelsen af ​​ham fører helten og hans ledsagere til verdens ende …

Fuld spil download Pillars of Eternity II Deadfire

Downloade Pillars of Eternity II Deadfire Gratis Pillars of Eternity II: Deadfire er et klassisk isometrisk RPG med holdkamp i realtid. Handlingen af ​​de “to” finder sted i det samme navn Deadfire Archipelago, der ligger langt i øst. Området, der består af mange små øer, tvinger spilleren til at rejse ikke kun på land, men også vandruter. Tilstedeværelsen af ​​sidstnævnte betyder, at seeren har sit eget skib, hvis forbedring og forvaltning er et vigtigt element i spillet (det er en slags erstatning for fæstningen fra de første evighedens søjler).

Verden er stor og åben for udforskning, og enkelte steder skjuler mange hemmeligheder og problemer. Udover at søge efter Eothas kan vi blandt andet blande sig i forholdet mellem de fraktioner, der kæmper om indflydelse i øhavet (lokale stammer, handelsvirksomheder, pirater). Der er også mulighed for at udforske ukendte øer, indsamle skatte eller jage pirater (du kan kæmpe havslag, udført i form af et turbaseret paragrafspil). Generelt ligner spillemekanikken meget på “den ene”, men der er også store ændringer og forbedringer. Partiet skrumpede fra seks karakterer til fem, og helteprogressionssystemet er blevet udvidet til at omfatte dual-class, sub-class og nye ikke-kampfærdigheder-såsom smidighed, indsigt og historiefortælling-som ofte bruges i samtale. Derudover er mange flere quests og placeringer designet på en sådan måde, at hvert problem kan løses på mange måder (f.eks. At snige sig forbi modstandere eller løse en konflikt gennem diplomati).

Systemkrav:

Requires a 64-bit processor and operating system.
OS: Windows Vista 64-bit or newer.
Processor: Intel Core i3-2100T @ 2.50 GHz / AMD Phenom II X3 B73.
Memory: 4 GB RAM.
Graphics: DirectX 11 Compatible.
Storage: 45 GB available space.
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card.


Download gratis spil til din pc Pillars of Eternity II Deadfire


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *