Phasmophobia til PC Download Gratis

Phasmophobia Phasmophobia er et usædvanligt overlevelseshorror-spil, der blev udviklet med en 4-personers co-op-mode i tankerne. Titlen tilbyder også understøttelse af virtual reality. Det uafhængige Kinetic Games -studie er ansvarligt for dets udvikling og udgivelse. Phasmophobia er en usædvanlig overlevelseshorror, som blev skabt med samarbejdstilstand og virtual reality i tankerne (selvom vi også kan spille uden en VR -hjelm). I denne produktion spiller vi rollen som et spøgelsesjagthold på et hjemsøgt sted. Titlen blev udviklet og udgivet af et uafhængigt studie Kinetic Games og er hans debutprojekt.

I Phasmophobia observerer vi handlingen fra førstepersonsperspektivet. Det sjove handler om at udforske hjemsøgte steder og indsamle beviser for spøgelsers eksistens. Til dette formål bruger vi specielt udstyr, såsom elektromagnetiske feltmålere, CTTV -kameraer eller bevægelsesdetektorer (vi administrerer noget af udstyret fra den lastbil, der er vores base – et af teammedlemmerne er ansvarlig for dette). I Phasmophobia kan vi lege alene eller sammen med andre. Titlen tilbyder en singleplayer-tilstand, men sjovet bliver kun til et online samarbejde på fire personer. Produktionen tilbyder funktioner på tværs af platforme – den gør det muligt for brugere, der bruger VR -briller, at spille sammen og folk, der spiller traditionelt på en almindelig pc.

Fuld spil download Phasmophobia

Downloade Phasmophobia Gratis Det er værd at bemærke, at jo længere tid vi opholder os på et givet sted (udviklere har forberedt flere forskellige steder – vi har valg af en ejendom, fængsel, gård, skole eller hospital), desto farligere bliver det. Der er over ti unikke typer spøgelser i spillet – hver af dem har unikke egenskaber, hvilket gør efterfølgende undersøgelser mærkbart forskellige fra hinanden. Interessant nok bruger spillet også taledetekteringsfunktionen, takket være det, at vi nogle gange kan interagere med spøgelser ved hjælp af vores egen stemme.

Phasmophobia tilbyder et anstændigt tredimensionelt grafisk design. Som i de fleste produktioner designet til virtual reality, imponerer grafikken ikke med det teknologiske niveau, men de afspejler rædselens atmosfære godt. Derudover dækker det faktum, at vi ofte bevæger os i mørket nogle af ulemperne ved spillet. Det er også værd at bemærke den minimalistiske grænseflade, takket være hvilken intet forstyrrer spillerens fordybelse. Produktionen fungerer med HTC Vive, Oculus Rift, Valve Index -briller og headsets fra gruppen Windows Mixed Reality.

Systemkrav:

Requires a 64-bit processor and operating system.
OS: Windows 10 64Bit.
Processor: Intel Core i5-4590 / AMD FX 8350.
Memory: 8 GB RAM.
Graphics: NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290.
Network: Broadband Internet connection.
Storage: 16 GB available space.


Download gratis spil til din pc Phasmophobia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *