Overcooked 2 til PC Download Gratis

Overcooked 2 Fortsættelse af et kulinarisk færdighedsspil med fokus på samarbejde. I Overcooked 2 spiller vi igen rollen som kokke, der hurtigt tilbereder varierede retter under krævende forhold, alene eller i en gruppe, konkurrerer eller samarbejder med andre spillere. Den anden rate af serien Overcooked tager os tilbage til Onion Kingdom, som vi tidligere har reddet fra den forestående undergang. Nu må vi stå over for en ny trussel i form af en hær af udøde brød kaldet Unbread, som dukkede op på grund af uklog læsning af den mystiske bog om Necronomnomicon af Onion King. Den eneste frelse er at tage kokkens forklæde på igen og forberede sig på at konfrontere brødhorden gennem en række madlavningsudfordringer.

Overcooked 2 ændrer ikke originalens formel, så igen befinder vi os i forskellige køkkener (set fra en isometrisk visning) og forsøger at forberede retter til ventende kunder. Mens vi spiller, skal vi strengt holde os til de leverede opskrifter, levere og forberede de nødvendige ingredienser i en bestemt rækkefølge. Spillet pålægger meget tempo, hvilket kræver hurtige og præcise handlinger for at levere en velforberedt ret, før vores gæster løber tør for tålmodighed.

Fuld spil download Overcooked 2

Downloade Overcooked 2 Gratis Til denne ordning tilføjer den anden Overcooked en håndfuld ændringer for at krydre gameplayet. Spillere kan nu smide de ingredienser, de har til andre kokke, eller direkte til gryden og panden (eller gulvet, hvis de er på et indfald). Køkkenerne er endnu mere varierede (magisk skole, ballon eller endda en anden planet), hvor nogle ændrer sig over tid, hvilket giver en endnu større udfordring. Der var også nye opskrifter, kokke og udstyr samt et interaktivt verdenskort.

Ligesom forgængeren tilbyder Overcooked 2 en enkelt spiller kampagne og lokal multiplayer, hvor op til fire spillere kan samarbejde eller konkurrere i krævende opgaver. En nyhed er muligheden for at spille via Internettet. Som i gameplayet introducerer overcooked 2 visuelt ikke en revolution. Spillet tilbyder enkel, men humoristisk tredimensionel grafik, der fænger med tegneseriestil.

Systemkrav:

OS: WIN7-64 bit.
Processor: Intel i3-2100 / AMD A8-5600k.
Memory: 4 GB RAM.
Graphics: GeForce GTX 630 / Radeon HD 6570.
DirectX: Version 11.
Storage: 3 GB available space.


Download gratis spil til din pc Overcooked 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *