Ori and the Will of the Wisps til PC Download Gratis

Ori and the Will of the Wisps Den anden del af metroidvania -serien af ​​platformspillere, hvor spillerne spiller rollen som titlen sprite. I Ori and the Wisps Will forlader hovedpersonen Nibel Forest for at opdage sin sande skæbne, mens han rejser gennem en eksotisk verden. Ori and the Wisps Will er den anden rate i metroidvania -serien, hvis udvikling er under opsyn af Moon Studios -teamet. Titlen blev udgivet som en del af Xbox Play Anywhere -programmet, hvilket betyder, at når du køber dens konsolversion, får du pc -versionen gratis og omvendt.

I Ori and the Wisps Will spiller vi igen rollen som titlen Ori. Denne gang går den unge ånd uden for Nibel -skoven for at opdage dens sande skæbne. Selvom mange farer venter ham i den eksotiske verden, er der også allierede, der med glæde vil række en hjælpende hånd til ham. Gameplayet i Ori and the Wisps Will er baseret på det skema, man kender fra første del af serien. Mens vi spiller, observerer vi handlingen fra siden, hopper på platforme og undgår fælder og kløfter. Som det passer til metroidvania, kombineres individuelle steder til et stort labyrintlignende bræt, og adgang til mange af dem kræver løsning af et miljøpuslespil eller anskaffelse af et specifikt våben eller en trylleformel.

Fuld spil download Ori and the Will of the Wisps

Downloade Ori and the Will of the Wisps Gratis I modsætning til den første del af serien har Ori denne gang ikke færdigheder, som vi låser op, når vi skrider frem. Deres plads blev indtaget af såkaldte Spirit Shards, der påvirkede Ori på en aktiv eller passiv måde. Sagen kompliceres af, at vi kan aktivere et begrænset antal af dem på samme tid; intet står imidlertid i vejen for at forbedre dem over tid. Af hensyn til spillets behov har udviklerne udviklet et nyt, mere dynamisk kampsystem. Hovedpersonen møder både regelmæssige modstandere og meget mere magtfulde chefer, som han eliminerer ved hjælp af åndelige våben, magi og kampevner. Desuden lærer Ori, efterhånden som han skrider frem, nye angreb og magi samt tilegner sig nye færdigheder, takket være det, at han kan stå over for flere og flere udfordringer over tid. Uanset dette er spillet kendetegnet ved et højt sværhedsgrad (ligner forgængeren).

Historietilstanden i Ori og Wisps vilje suppleres af de såkaldte Spirit Trials, dvs. særlige prøvelser, hvor vi skal vise fingerfærdighed og reflekser for at få den bedste tid. Du kan prale af dit resultat på online ranglister. Den todimensionelle, håndtegnede grafik af Ori and the Wisps Will er lige så smuk som billedmateriale fra den første rate af serien. Det sjove ledsages igen af ​​et stemningsfyldt soundtrack. Xbox Series X -versionen fungerer med 4K -opløsning og 120 billeder i sekundet. Derudover kan det prale af et forbedret lydlag.

Systemkrav:

OS: Windows 10 Version 18362.0 or higher
Processor: AMD Athlon X4 | Intel Core i5 4460
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 950 | AMD R7 370
DirectX: Version 11
Storage: 20 GB available space


Download gratis spil til din pc Ori and the Will of the Wisps


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *