New World til PC Download Gratis

New World En MMORPG -produktion udviklet af Amazon Game Studios -teamet. I New World befinder spillerne sig i en åben verden inspireret af atmosfæren fra kolonierne i det 17. århundrede i Amerika. Spillere kan følge enhver vej, de vælger, samarbejde med andre eller gå ensomers vej. New World er et MMORPG -spil skabt af Amazon Game Studios, hvis handling foregår i en alternativ version af 1600 -tallet. Selvom teamet stort set består af erfarne udviklere, gennemgik spillet en problemfri produktionsproces og led flere forsinkelser. Handlinger som angreb, undvigelse og løb kræver udholdenhed, som hurtigt tømmes, men også regenereres, så længe vi har et øjeblik til at hvile. Vi har også skydevåben til rådighed. Døden under spillet straffes dog ikke på nogen måde. Kampsystemet er fingerfærdighed og kan forbindes med Dark Souls -serien.

I New World befinder vi os i en verden inspireret af æstetikken og atmosfæren i amerikanske kolonier fra 1600-tallet. Spillets handling foregår på den fiktive ø Aeternum. Det mystiske stof Azoth, der findes, er både en kilde til stor magt og årsagen til alle ulykker og plager. Oversvømmelsens hemmeligheder er også bevogtet af de magiske naturkræfter og dens gamle indbyggere. Vi spiller rollen som en forlis, der skal klare denne farlige verden. Hjertet i spillet er de enorme belejringskampe. De spilles både i PvP -tilstand, hvor hundrede spillere står over for hinanden, og i PvE -tilstand – derefter kæmper halvtreds spillere mod tre gange større kræfter kontrolleret af kunstig intelligens. Der er belejringsmotorer, vægmonterede fælder og et system med kamppunkter, der giver dig mulighed for at købe forskellige midlertidige boostere.

Fuld spil download New World

Downloade New World Gratis New World er et MMORPG med en åben sandkasseverden, stort set formet af spillere. Vi kan dyrke jord og skaffe materialer fra dyr og planter, lave værktøjer og våben, bygge bygninger og endda hele bebyggelser. Hvert område kan forvaltes både visuelt og økonomisk, for eksempel ved at pålægge sine egne skatter. Landet ændrer sig konstant – tidens gang er synlig selv i årets skiftende årstider. New World er kendetegnet ved et tredimensionelt grafisk design på højt niveau. Titlen fungerer på basis af proprietær teknologi – skaberne formåede at inkludere både et rigt detaljeret miljø og raffinerede karaktermodeller eller komplekse partikeleffekter. Det hele suppleres af stemningsfuld musik. Produktionen af ​​Amazon Studios lægger vægt på sociale aspekter, hvis bedste eksempel er integrationen med Twitch.

Spillere kan følge enhver vej, de vælger, samarbejde med andre eller vælge ensomers vej, men det er værd at bemærke, at vi vil få størst overskud ved at samarbejde med andre under de farligste opgaver. Landet er fuld af overnaturlige væsener og vilde dyr, og du kan eventuelt kæmpe med andre spillere. Hvem vi kan udfordre afhænger af den fraktion, vi vælger: Vi har Marauders, et snedigt syndikat eller en ædel og lovlig Alliance til vores rådighed. At tilhøre en fraktion giver dig også mulighed for at drage fordel af de områder, den kontrollerer.

Systemkrav:

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows® 10 64-bit
Processor: Intel® Core™ i5-2400 / AMD CPU with 4 physical cores @ 3Ghz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 670 2GB / AMD Radeon R9 280 or better
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 35 GB available space


Download gratis spil til din pc New World


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *