Need For Speed Heat til PC Download Gratis

Need For Speed Heat Den 21. store rate af den populære Need for Speed-racerspilserie. In Need for Speed: Heat vi kommer til Palm City, hvor vi i løbet af dagen deltager i Speedhunters Showdown mesterskaberne, mens vi om natten kæmper om sejr i ulovlige gadenacer. Racerspil er den første 21 tranche af den populære Need for Speed-serie. Titlen blev udviklet af Ghost Games-studiet, der har overvåget udviklingen af ​​serien siden 2011, og tidligere leveret produktioner som Need for Speed: Rivals, Need for Speed ​​og Need for Speed: Payback.

In Need for Speed: Heat, vi får en enorm by med en åben struktur. Spillet finder sted her på to niveauer. I løbet af dagen kan vi frit krydse metropolen, møde specielt forberedte udfordringer og lede efter fund, samt deltage i lovlige løb, der afholdes som en del af Speedhunters Showdown mesterskabet og vinde penge. Når gaderne patruljeres af politiet, skal du passe på ikke at bryde loven for hendes øjne. Ikke desto mindre, selvom vi falder ind under “uniformen”, vil de behandle os ganske forsigtigt. Situationen ændrer sig dramatisk efter mørke (som vi kalder manuelt), når vi kan prøve vores ulovlige konkurrencer for at øge vores omdømme og få unikke tuningdele. Så går korrupte korps af retshåndhævelse ud på gaderne, som ikke vil stoppe ved noget for at få chaufførerne. Afhængigt af hvor meget vi får under deres hud, øges vores reklame niveau, og ikke kun patruljebiler, men også pansrede køretøjer eller endda helikoptere begynder at sidde på vores hale. Selvom spillet er lyset værd, fordi jo større vores reklame, jo flere omdømme point vi optjener, for at gøre brug af det sidstnævnte, skal du miste jagten og gå til dit skjul (i tilfælde af “uheld” vil præmierne blive taget væk fra os). Den sidste er ikke let, fordi hver bil har en livsfare, og hvis vi tømmer den, rammer andre køretøjer eller elementer i miljøet, bliver vi immobiliserede.

Fuld spil download Need For Speed Heat

Downloade Need For Speed Heat Gratis Ovennævnte omdømmepunkter bruges primært til at låse nye tuningdele, modelleret på produkter fra ægte producenter; men for at bruge dem, er vi også nødt til at bruge et vist beløb på dem. Titlen tilbyder en bred vifte af personaliseringsmuligheder til biler; vi kan foretage både optiske og mekaniske ændringer. Listen over førstnævnte inkluderer en ændring i farve på karosseri, lys, dæk eller nummerplader samt installation af spoilere, sill og stødfangere (eller overlays på dem), og til sidst udskiftning og justering af udseende på fælge (blandt dem finder vi modeller modelleret på produkter fra rigtige producenter) og en ændring i lyden udånding. Mekanisk tuning involverer primært udskiftning af motoren (for første gang i historien) af serien. Derudover kan vi frit udveksle specifikke komponenter og tilpasse bilen til en bestemt type konkurrence. Selvom køremodellen er smidig, er forskellene mellem de enkelte biler mærkbare; Derudover vil et driftsklar køretøj ikke nødvendigvis være egnet til terrænløb eller løb, hvor målstregen tæller. Det er også værd at bemærke, at personaliseringen også gælder vores driver.

Hvad angår biler, som vi køber for indtjente penge – på deres liste finder vi både ikoniske klassikere som Aston Martin DB5 fra 1964, Buick GNX (1987), Dodge Charger (1969) eller Ferrari Testarossa Coupe (1984), samt moderne køretøjer. Blandt sidstnævnte er der ikke kun sportsbiler, der findes på vejen (BMW M4 GTS, Chevrolet Corvette, Honda Civic Type-R, Nissan 370Z), men også supercars (ledet af Pagani Huayra BC, McLaren 570S, Lamborghini Huracan eller Ferrari LaFerrari).

Systemkrav:

CPU: Intel i5 4690K @ 3.5GHz or AMD FX 8350 @ 4.0GHz
RAM: 8 GB
OS: 64-bit Windows 10 or later
GPU: 4GB AMD Radeon RX 480 / NVIDIA GeForce GTX 1060 or equivalent
HDD: 30 GB


Download gratis spil til din pc Need For Speed Heat


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *