NBA 2K21 til PC Download Gratis

NBA 2K21 NBA 2K21 er den næste rate af en serie basketballspil udviklet af Visual Concepts. Sammenlignet med de tidligere dele af serien introducerer titlen ikke væsentlige ændringer i mekanik. I stedet fokuserede udviklerne på at øge det tilgængelige indhold. NBA 2K21 er den næste rate i serien af ​​basketballspil, der blev startet i 2002. Som i de tidligere dele af serien er Visual Concepts ansvarlig for udviklingen af ​​produktionen. 2K Sports sørgede for at udgive titlen. NBA 2K21 har realistisk grafik – spillere, deres tøj og stadioner er blevet gengivet i detaljer. Derudover tilbyder titlen et meget mere omfattende soundtrack end sine forgængere.

NBA 2K21 introducerer ikke væsentlige ændringer i gameplay -mekanikken. Produktionen giver dig mulighed for at spille basketballkampe, hvor spillernes adfærd på banen er trofast gengivet. Titlen er baseret på licensen fra den amerikansk-canadiske NBA-liga. Derfor finder vi i produktionen rigtige spillere og hold. Den største nyhed i dette års rate er de forbedrede muligheder for at bruge den rigtige analoge pind, samt ændringer i sigtemålet under springskud. Udviklerne forsøgte også at forkorte indlæsningstiderne. Vi vil dog ikke se nogen ændringer i antallet af tilgængelige tilstande.

Fuld spil download NBA 2K21

Downloade NBA 2K21 Gratis NBA 2K21 giver dig mulighed for at spille alene og spille i multiplayer -tilstand på en delt skærm eller over internettet. I produktionen har vi igen mulighed for at teste os selv i de allerede kendte former for leg. Ud over muligheden for at spille kampe inden for standardsæsonen (også i dameligaen) kan vi spille rollen som general manager for det udvalgte hold og have indflydelse, bl.a. for relationer til spillere, træning og kontrakter. Historiefunktionen med en ny historie er også tilbage, hvor vi genskaber vores spiller og guider hans handlinger fra gymnasiet, gennem studier, til at spille kampe i NBA-ligaen.

Derudover kan vi traditionelt prøve vores hånd på et online spil gennem MyTEAM -tilstand. Der sammensætter vi vores eget team fra de erhvervede kort, og vi kan deltage i bl.a. i rangerede kampe og i tidsbegrænsede specialtilstande. Årets udgave introducerede den såkaldte sæsoner, hvor spillerne kan få mange belønninger på en tilgængelig måde (herunder pakker med kort og værdifuld valuta). Du kan også få nye spillere gennem singleplayer -udfordringer. Der var også en traditionel butik, hvor vi kan købe pakker for rigtige penge.

Systemkrav:

OS: Windows 7 64-bit / Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i3-530 / AMD FX-4100
Memory: 4 GB RAM
Graphics: nVidia GTS 450; ATI HD 7770
DirectX: Version 9.0a
Network: Broadband Internet connection
Storage: 80 GB available space
Sound Card: Directx 9.0x


Download gratis spil til din pc NBA 2K21


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *