NBA 2K20 til PC Download Gratis

NBA 2K20 NBA 2K20 er det næste afsnit af hitserien med sportsbasketballspil. Som alle de tidligere blev produktionen udviklet af Visual Concepts studio. Spillet fokuserer på realisme. NBA 2K20 tilbyder omfattende gameplay -mekanik, der trofast afspejler både adfærd fra spillere og de typiske slik, der vises i kampe. Forfatterne opnåede alle de nødvendige licenser, der dækker spillere, hold og felter. Dette gælder ikke kun for titlen NBA -ligaen, men også for første gang i cyklusens historie for kvindernes WNBA.

Tilføjelsen af ​​de kvindelige hold og ligaen er den største ændring, men ikke den eneste. Forfatterne forbedrede også grafikken og kontrollerne og forbedrede boldens adfærd på banen. Kunstig intelligens er også blevet moderniseret. NBA 2K20 tillader både ensomme sjov og multiplayer -spil på en delt skærm eller via internettet. MyCarreer og MyTeam -tilstande kendt fra tidligere udgaver er tilbage. I den første skaber vi vores egen spiller, og leder ham derefter gennem de næste faser af en professionel basketballspillers karriere. I MyTeam, på den anden side, samler vi kort med atleter og bytter dem med andre spillere for at oprette vores eget drømmehold.

Fuld spil download NBA 2K20

Downloade NBA 2K20 Gratis En yderligere attraktion er lederkampagnen og NBA Blacktop -modulet med fokus på street basketball. NBA 2K20 kan prale af meget attraktiv grafik. Forfatterne gengiver omhyggeligt spillernes udseende, deres outfits og pladser og realistiske animationer tilføjer de visuelle omgivelser ekstra charme. En basketballkamp, ​​der tilhører den populære sportsserie fra Visual Concepts -holdet og 2K Sports -virksomheden. Ud over mekanik- og grafikforbedringer og opdaterede NBA -opstillinger tilbyder afbetaling af 2K20 WNBA -kvindeligaen for første gang i seriens historie.

Hvis du har spillet NBA 2K20 i dag, har du sikkert bemærket, at når du starter spillet, ser du en usædvanlig startskærm. På den måde hylder Visual Concepts og Take-Two Kobe Bryant, den legendariske NBA-spiller, der i går døde i et helikopterulykke. Basketballspilleren fløj sammen med sin 13-årige datter og syv andre passagerer til spillet på Mamba Academy, han grundlagde, men helikopteren styrtede uventet til jorden i Calabasas, Californien. De døde alle på stedet.
Kilde: https://www.gry-online.pl/newsroom/kobe-bryant-gracze-i-tworcy-nba-2k20-oddaja-hold-zmarlemu-koszyka/ze1d4da

Systemkrav:

OS: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit or Windows 10 64-bit
Processor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD FX-4100 @ 3.60 GHz or better
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GT 450 1GB / AMD® Radeon™ HD 7770 1GB or better
DirectX: Version 11
Storage: 80 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0x compatible Dual-Analog Gamepad: Recommended
Additional Notes: Initial installation requires one-time internet connection for Steam authentication; software installations required (included with the game) include DirectX and Visual C++ Redistributable 2012.


Download gratis spil til din pc NBA 2K20


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *