MotoGP 20 til PC Download Gratis

MotoGP 20 MotoGP 20 er et racerspil, hvor vi sidder ved kontrol af en motorcykel (perspektivet, hvorfra vi observerer vejen, afhænger af os: vi kan vælge FPP eller TPP -tilstand). Skaberne af denne serie har længe fokuseret på et højt niveau af realisme – det er synligt i spillets drivende model (køremaskiner kræver dygtighed og koncentration) samt drift af motorer, der er ansvarlige for vejr og fysik; sidstnævnte er blevet fuldstændig redesignet. Denne gang besluttede udviklerne at gå endnu længere i deres kærlighed til realisme. Som et resultat blev spillet introduceret, bl.a. behovet for brændstofstyring, samt asymmetrisk dækslid. Vi har også et skadesystem, der påvirker vores køretøjs udseende og ydeevne. En nyhed er evnen til at påvirke udviklingen og planlægningen af ​​motorcyklen – vi kan overvåge aktiviteterne i F & U (og. Forskning & udvikling) teamet og justere elementer som aerodynamik, elektronik, brændstofforbrug og motorkraft.
Kilde: https://www.gry-online.pl/gry/motogp-20/ze5aa7

Derudover forbedrede skaberne Neural A.I., kendt fra den tidligere version, det kunstige intelligenssystem, der anvender machine learning -teknologi. Computeren observerer, hvordan spillerne præsterer på banerne og forbedrer deres evner (denne gang påvirker det også spørgsmål vedrørende dæk og brændstofforbrug). Det er værd at bemærke, at titlen Milestone studio tillader spillere at deltage i konkurrencer i flere racerklasser kendt fra den virkelige verden, såsom MotoGP, Moto2, Moto3 eller Red Bull. Spillet indeholder også licenserede hold og berømte chauffører samt realistisk gengivne ruter. Race Director -tilstanden vender også tilbage, så du kan ændre reglerne for racing.

Fuld spil download MotoGP 20

Downloade MotoGP 20 Gratis Redaktørens funktionalitet er også blevet udvidet, hvilket i MotoGP 20 giver dig mulighed for at ændre både motorcykel, hjelm og vores rytters outfit. I MotoGP 20 kan vi spille alene eller sammen med andre. Udover individuelle løb har vi mulighed for at spille i en omfattende karrieremåde, hvor vi gradvist klatrer op og deltager i flere og mere prestigefyldte konkurrencer. Alternativt er der en mulighed for at spille manager for hele holdet. Historisk udfordringer -tilstand er også tilbage, men skaberne har ændret lidt format – den indeholder nu tilfældigt genererede løb, takket være det, at vi gradvist låser op for kendte maskiner og chauffører.

I multiplayer -tilstand kan vi spille som en del af det klassiske MotoGP eSport Championship -modul. Som i den foregående del spilles spillene på dedikerede servere. MotoGP 20 har et meget flot tredimensionelt grafisk design. Takket være brugen af ​​den moderne Unreal Engine 4 -motor lykkedes det skaberne fra Milestone -studiet at opnå et højt detaljeringsniveau og realisme. Det gælder modeller af chauffører og motorcykler, men også steder, hvor vi kører.

Systemkrav:

OS: Windows 7 64-bit
Processor: Intel Core i5-2500 3.3GHz / AMD FX-8100
Graphics: AMD Radeon HD 7950 or NVIDIA GeForce GTX 1050
VRAM: 2GB
RAM: 8 GB
HDD: 16 GB
DirectX 11 Compatible Graphics Card


Download gratis spil til din pc MotoGP 20


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *