Mortal Kombat 11 til PC Download Gratis

Mortal Kombat 11 Mortal Kombat 11 er den ellevte rate af kult-serien af ​​kampspil, der overvåges af teamet af NetherRealm Studios. Som de tidligere dele af serien blev produktionen frigivet af Warner Bros. Interaktiv underholdning. Det tilbyder en omhyggeligt instrueret og filmhistorisk tilstand, der viser skæbnen for figurerne fra Mortal Kombat X. Karaktererne mødes med deres versioner fra fortiden som et resultat af den mystiske kronik. Alle må indse det for at forhindre omskrivning af historien. Historien er opdelt i kapitler, og i hver instruerer vi en anden helt – selvom vi undertiden kan vælge mellem en af ​​de to karakterer, der er involveret i en given scene.

Under spillet i Mortal Kombat 11 deltager vi i kampe på forskellige arenaer. Dynamiske sammenstød er ekstremt blodige, og deres brutalitet understreges af spektakulære dødsfald, dvs. specielle slag, der kroner kampen. Forfatterne giver os en bred vifte af krigere – ud over gamle venner, såsom Raiden eller Scorpion, på listen kan du også finde helt nye ansigter. Derudover har spillet implementeret et specielt Custom Character Variations-system, der giver dig mulighed for at skræddersy individuelle spillere til individuelle præferencer.

Fuld spil download Mortal Kombat 11

Downloade Mortal Kombat 11 Gratis Gameplayet er lidt langsommere end i den foregående del af serien, og der er foretaget andre ændringer. Røntgenstråler er blevet erstattet af Fatal Blow-angreb, som kun kan gøres, når vores karakter har meget få sundhedspunkter tilbage. Der er også knusende slag, der aktiveres automatisk, hvis specifikke betingelser er opfyldt – for eksempel når en Skorpion rammer en fjende med et spyd fra arenaens fulde længde, eller når vi afslutter kombinationsboksen med et krævende specielt slag.

Ud over historiekampagnen er der blevet udarbejdet en masse singleplayer-indhold. De klassiske tårne ​​er tilbage med en række udfordringer såvel som Time Towers, der diversificerer duellerne med forskellige modifikatorer og eksterne faktorer. De giver dig endda mulighed for at kæmpe med chefer – i løbet af dem kæmper tre spillere på sin side med en, ekstremt stærk fjende. I Time Towers tjener vi belønninger og opgraderinger af varer. Alt udstyr, som det er værd at bemærke, giver dig ikke en fordel i online gameplay. Der er også en krypteringstilstand, hvor vi besøger ruinerne og åbner flere skattekasser.

Systemkrav:

CPU: Intel Core i5-750, 2.66 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz or AMD Ryzen™ 3 1200, 3.1 GHz
RAM: 8 GB
OS: 64-bit Windows 7 / Windows 10
GPU: NVIDIA® GeForce™ GTX 670 or NVIDIA® GeForce™ GTX 1050 / AMD® Radeon™ HD 7950 or AMD® Radeon™ R9 270
HDD: 60 GB


Download gratis spil til din pc Mortal Kombat 11


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *