Mordhau til PC Download Gratis

Mordhau FPP / TPP actionspil, hvor spillerne påtager sig rollen som middelalderlige riddere, der deltager i onlinekampe. Et karakteristisk træk ved Mordhau er det omfattende kampsystem. Mordhau er et multiplayers førstepersons actionspil med fokus på nærkampvåben. Produktionen, der blev frigivet på pc’en, blev indstillet i middelalderens virkelighed, og dets oprettelse er ansvaret for det uafhængige udviklingsteam Team Mordhau. Spillets titel henviser til den tyske Mordhau-sværdkampteknik, som involverer at holde et våben ved bladet og bruge hånden til at sigte slag.

Spillmekanikken trækker på løsninger kendt fra sådanne produktioner som Chivalry: Medieval Warfare eller For Honor. Spillet koger ned til at deltage i udbrud med deltagelse af virtuelle riddere fra hele verden, og er selvfølgelig baseret på et meget avanceret kampsystem, der tillader ikke kun at påføre præcise snit på bestemte dele af kroppen, men også at bremse slag eller markere angreb for at provokere modstanderen til at udføre en bestemt manøvre .

Fuld spil download Mordhau

Downloade Mordhau Gratis En vigtig del af Mordhau er det omfattende personaliseringssystem – både krigeren selv og alt det udstyr, han bruger. Derudover kan spillere uafhængigt oprette individuelle våbenelementer: fra sværd og økser til forskellige dele af rustning ved hjælp af den omfattende base af dele, der er tilgængelige i spillet. Takket være denne løsning kan alle udvikle en individuel kampstil baseret på deres egne præferencer. Det er dog værd at huske, at udstyrets parametre har indflydelse på vores mobilitet, og hvis for eksempel en tungere rustning giver os meget bedre beskyttelse mod angreb, vil det også reducere bevægelseshastigheden.

Udgivet på pc er Mordhau kun beregnet til multiplayer-sjov og tilbyder en bred vifte af gameplay-tilstande, selvfølgelig, inklusive den klassiske Deathmatch-tilstand (i individuelle og holdvarianter). Produktionen af ​​Team Mordhau studiet blev oprindeligt oprettet på den populære Unity 5. motor, da arbejdet skrider frem, besluttede udvikleren at skifte til Unreal Engine 4-motoren, der giver større tekniske kapaciteter og en bedre visuel oplevelse.

Systemkrav:

CPU: Intel Core i5 – 4670 or AMD equivalent
RAM: 8 GB
OS: Windows 7 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 10 64 Bit
GPU: NVIDIA GTX 680 or AMD equivalent
HDD: 20 GB


Download gratis spil til din pc Mordhau


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *