Monster Hunter World Iceborne til PC Download Gratis

Monster Hunter World Iceborne Monster Hunter: World – Iceborne er en omfattende tilføjelse til action -RPG -spillet Monster Hunter: World, udgivet i begyndelsen af ​​2018. Udvidelsen introducerer et nyt, frostfyldt land, fuld af forskellige steder og tidligere uhørt monstre. Udvidelsen introducerer også nogle ændringer i kampsystemet. Forfatteren til grundversionen, dvs. det japanske firma Capcom (kendt fra Devil May Cry eller Dragon’s Dogma -serien) er ansvarlig for oprettelsen og frigivelsen af ​​denne produktion. Tilføjelsen tilbyder en helt ny historie, der finder sted efter begivenhederne i den grundlæggende Monster Hunter: World. Velhan’s isdrage spiller en vigtig rolle i historien.

Det grundlæggende i spillet i Iceborne er det samme som i basen. Så vi får en stor åben verden at udforske, og vores mål er frem for alt at jage alle slags monstre. Vi kommer til det snedækkede land Hoarfrost Reach, hvor vi finder en række hidtil ukendte monstre og mestrer opgaver. Blandt de nye fjender er den mægtige frostdrage Velkhan, der kan styre omgivelsestemperaturen. Dyrets isnende ånde fryser alt, hvilket gør det til en utrolig farlig modstander. Vi vil også møde Banbaro (et kryds mellem en mægtig, snebøffel og en vædder), Beotodus (en wyvern, der “flyder” i sneen og bruger en usædvanlig hovedform til at skære isen) og Nargacugami (en flyvende wyvern med høj fingerfærdighed) ).

Fuld spil download Monster Hunter World Iceborne

Downloade Monster Hunter World Iceborne Gratis Et nyt værktøj hjælper os i jagten – Clutch Claw. Det er en krog monteret på et reb, takket være det kan vi bestige væsenets ryg. Vi får derefter adgang til nye handlinger, hvilket bl.a. at kontrollere dyrets bevægelser (f.eks. at accelerere og ramme en væg eller fange dyret). Vi kan også bruge denne position til at skyde direkte på et svagt punkt. Derudover har vi adgang til flere nye manøvrer – for eksempel kan vi skyde med et slynge eller bruge andre genstande med et trukket våben. Mange våben har modtaget nye træk og kombinationer.

Det ugunstige klima kræver også en passende tilgang – vi er ofte nødt til at kæmpe gennem høj sne, og lave temperaturer kan være en trussel alene. For at håndtere dem kan vi f.eks. Samle de passende planter og tilberede en opvarmningsblanding. Monster Hunter: World – Iceborne introducerer ingen nye spiltilstande. Som i grundversionen kan vi spille denne produktion alene eller i selskab med venner – som en del af online -samarbejdstilstanden.

Systemkrav:

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-bit required)
Processor: Intel® Core™ i5-4460, 3.20GHz or AMD FX™-6300
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 760 or AMD Radeon™ R7 260x (VRAM 2GB)
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 20 GB available space
Sound Card: DirectSound (DirectX® 9.0c)
Additional Notes: 1080p/30fps when graphics settings are set to “Low”


Download gratis spil til din pc Monster Hunter World Iceborne


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *