Microsoft Flight Simulator 2020 til PC Download Gratis

Microsoft Flight Simulator 2020 En realistisk simulator af civile fly. Microsoft Flight Simulator genskaber trofast det rige sæt af licenserede maskiner og hele kloden ved hjælp af satellitdata, AI -computerkraft og Azure -dataskyen. Microsoft Flight Simulator er en ny del af den legendariske serie af civile flyvesimulatorer. Det franske team Asobo Studio er ansvarlig for projektet, der i 2019 udgav det prisvindende actionspil Adventure A Plague Tale: Innocence.

Spillet er den første serie i fuld størrelse siden Microsoft Flight Simulator X, der blev udgivet i 2006. I modsætning til den forenklede Microsoft Flight får vi en kraftfuld simulator, der dækker hele Jorden og tilbyder hele 37.000 lufthavne. Microsoft Flight Simulator 2020 i sin grundlæggende version giver dig mulighed for at tage kontrol over 20 fly. Spilleren råder over hovedsageligt generelle luftfartsenheder som Cessna 172, akrobatiske fly og enorme passagermaskiner med Boeing 747 ved roret.

Fuld spil download Microsoft Flight Simulator 2020

Downloade Microsoft Flight Simulator 2020 Gratis Forfatterne lægger vægt på realisme. I forhold til FSX er ikke kun simuleringen af ​​individuelle systemer og flyvemodeller blevet forbedret, men også variationen i luftmasser nær bjerge eller høje bygninger er blevet kortlagt. Microsoft Flight Simulator 2020 introducerer også en så vigtig nyhed som realistisk langsgående hældning af landingsbaner og forskellige typer overflader. Spillet tilbyder særlige tutorials, der guider dig trin for trin gennem startprocedurerne for individuelle fly og de efterfølgende faser af flyvningen. Graden af ​​realisme kan justeres i henhold til brugerens oplevelse. Ved lavere sværhedsgrader kan flyet styres fuldt ud udefra med alle vigtige flyveparametre – disse vises i hjørnerne af skærmen gennem en forenklet grænseflade.

Simulatoren er også blevet beriget med flerlags, volumetriske skyer, og data om vejrforhold downloades løbende fra netværket. Spillet har et imponerende grafisk design. Maskinerne er blevet genskabt ned til mindste detalje, og stederne drypper af detaljer takket være brugen af ​​fotogrammetri og satellitbilleder taget til Bing Maps -tjenesten i deres oprettelse. Sådanne løsninger har deres begrænsninger, som normalt lider under detaljerne på kortet, hvorfor nogle af de kendte lufthavne og objekter blev modelleret i hånden. Skaberne af Microsoft Flight Simulator blev også hjulpet med at generere kulisser af en kunstig intelligens udviklet af Blackshark.ai, som muliggjorde terrængenkendelse og fyldte den med standardobjekter som træer og bygninger. Kæmpe datamængder downloades løbende fra den virtuelle Azure -sky. Spillet tilbyder understøttelse af mange controllere: fra en mus og et tastatur, gennem en gamepad til joysticks og HOTAS -sæt.

Systemkrav:

CPU: Intel Core i5-4460 or AMD Ryzen 3 1200 or better.
RAM: 8 GB.
OS: Windows 10 64-bit.
VIDEO CARD: Radeon RX 570 or GeForce GTX 770 or better.
PIXEL SHADER: 5.0.
VERTEX SHADER: 5.0.
FREE DISK SPACE: 150 GB.
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB.


Download gratis spil til din pc Microsoft Flight Simulator 2020


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *