Marvel’s Avengers til PC Download Gratis

Marvel’s Avengers Marvel’s Avengers er et action -eventyrspil i Marvel -universet. Titlen fungerer i spiltjenestemodellen og udvikles og suppleres konstant med nyt indhold. Produktionen blev skabt som et resultat af samarbejde mellem Crystal Dynamics-studier og Eidos-Montréal, mens udgivelsen blev foretaget af Square-Enix. I Marvel’s Avengers blev der sørget for, at karaktererne havde et udseende, der lignede deres tegneserie -kolleger – så rollerne som skuespillere fra det ekstremt populære Marvel Cinematic Universe (MCU) blev ikke modelleret efter.

Historien præsenteret i Marvel’s Avengers begynder i den såkaldte A-Day, når de nye Avengers ‘højteknologiske hovedkvarter i San Francisco åbner. Fejringen er vært for en gruppe superhelte: Thor, Iron Man, Hulk, Captain America og Black Widow. Hele begivenheden ender i en katastrofe – en række eksplosioner ødelægger en stor del af byen, og heltene får skylden. Teamet af helte bryder sammen, Captain America formodes at være død, og resten af ​​Avengers forsøger alene at håndtere konsekvenserne af tragedien. Den nye trussel tvinger imidlertid heltene til at gå sammen igen og møde den magtfulde AIM -organisation.

Fuld spil download Marvel’s Avengers

Downloade Marvel’s Avengers Gratis Marvel’s Avengers er en klassisk repræsentant for genren action -eventyrspil. Det sjove fokuserer på at udforske de næste etaper og bekæmpe fjender. Skaberne sørgede for, at hver helt angreb på en måde, der var karakteristisk for hans tegneserie -pendant. Dette får spillet til at ændre sig med den kontrollerede helt. Et omfattende karakterudviklingssystem er også blevet implementeret i titlen. Når du skrider frem, låses nye evner og udstyr op, hvilket giver dig mulighed for konstant at øge heltenes effektivitet. Derudover indeholder spillet forskellige former for kosmetiske genstande, der giver dig mulighed for at personliggøre individuelle helte. I historiemissioner giver Marvel’s Avengers dig mulighed for at spille i singleplayer -tilstand. Skaberne fik dog også lov til at spille i samarbejde i et team på op til fire personer i operationer, der er specielt designet til dette formål. Marvel’s Avengers tilbyder kun en begrænset cross -platform mulighed – Xbox One- og Xbox Series X -brugere, eller PS4- og PS5 -spillere kan spille mod hinanden.

Kan du stadig huske den første Iron Man -rustning, som Tony Stark lavede, mens han var fængslet i Afghanistan? Hvis ikke, så var Mark 1 klodset, langsom og lignede middelalderlig rustning, men når det kommer til at skabe kaos, klarede det sig ganske godt. Og det er, hvad Marvel’s Avengers handler om. Det er et dejligt spil, der har potentiale til at tage dig til et helt nyt niveau. Her møder du elskede karakterer fra dette hulrige univers, historiekampagnen vil vise sig at være ekstremt filmisk, og der vil være masser af store øjeblikke i den, og det vil være meget sjovt at samle nye ting og slå fjender på hovedet – men du kan se, at dette kun er begyndelsen på vejen. Masser af fejl, nogle “træ” eller optimeringsproblemer ødelægger det generelle gode indtryk. Men det er okay, for Marvel’s Avengers kan blive et godt spil om et års tid. Det kræver bare, at der strammes et par skruer og fjernes et par fejl.

Systemkrav:

OS: Windows 10 64-bit
CPU: i3-4160 or AMD equivalent
8GB RAM
NVIDIA GTX 950 / AMD 270 (min 2GB video ram)
DirectX 12
75GB HDD space


Download gratis spil til din pc Marvel’s Avengers


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *