Little Nightmares II til PC Download Gratis

Little Nightmares II Little Nightmares II er en fortsættelse af 2.5D -gyserplatformen af ​​det uafhængige team Tarsier Studios, udgivet i 2017 af Bandai Namco Entertainment. Spillet blev først udgivet på personlige computere og PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch -konsoller, og kun senere versioner til PS5 og Xbox Series X | S blev udgivet. I Little Nightmares II vender heltinden til “den ene” – De seks – tilbage, men denne gang er hun ikke en spilbar karakter. Den første violin spilles af en dreng ved navn Mono, der sammen med pigen skal møde terroren, der lurer på et nyt sted, forvrænget af en transmission, der udsendes fra et fjernt signaltårn, og skjuler mange mørke hemmeligheder.

Hovedpersonen tager på en rejse til et mystisk tårn, der er fyldt med adskillige forhindringer og forhindret af de frygtelige indbyggere i verden, der rådner indefra, for at opdage kilden til ondskab, der breder sig gennem tv -skærmene, og for at redde de seks fra en frygtindgydende skæbne. Mono er hendes eneste håb. Som i første del er gameplayet i Little Nightmares II logisk og arkade, dvs. det består af at hoppe mellem platforme, overvinde forhindringer, undgå fælder, løse miljøpuslespil, der kræver logisk tænkning, samt at skjule sig for fjenders øjne eller løbe væk fra dem. Spilleren skal stadig være årvågen ved hvert trin.

Fuld spil download Little Nightmares II

Downloade Little Nightmares II Gratis Den vigtigste ændring fra de første små mareridt er tilstedeværelsen af ​​to helte, der arbejder sammen under spillet, især når de overvinder fælder og løser gåder (på en måde der minder om Brothers: A Tale of Two Sons). Der er også frisk gameplay -mekanik, med lejlighedsvis et enkelt kampsystem i spidsen. Stederne og farerne, der lurer i dem, er også usete før, såsom den sadistiske skolelærer eller den blodtørstige skovjæger.

Grafikken i Little Nightmares II holdes i samme stil som i det første spil. Mørk atmosfære og grotesk æstetik hersker. Kvaliteten af ​​grafikken er blevet lidt forhøjet i forhold til forgængeren, og de musikalske omgivelser og lyde fra omgivelserne understreger atmosfæren af ​​terror og konstant angst. Little Nightmares II er kun til singleplayer. Kontrollen over den anden karakter overtages af kunstig intelligens, som reagerer i henhold til situationen og adfærden for den helt, vi kontrollerer.

Systemkrav:

OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5-2300 2.8GHz / AMD FX-6300
Graphics: AMD Radeon HD 7850 or NVIDIA GeForce GTX 570
RAM: 4 GB
HDD: 10 GB
DirectX 11 Compatible Graphics Card


Download gratis spil til din pc Little Nightmares II


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *