Liberated til PC Download Gratis

Liberated Liberated er et actionplatformspil med vægt på stealth -aspekter, der tilbyder en omfattende historie vist i form af en tegneserie. Titlen blev udviklet af et uafhængigt Warszawa -team, Atomic Wolf. Liberated tager os med til en dystopisk virkelighed, hvor regeringen under påskud af at ville sikre sikkerhed udsætter borgerne for masseovervågning. Baseret på data fra sociale netværkssider, allestedsnærværende kameraer eller endda bankoverførsler, oprettes en virtuel profil for hver person. Politiet og regeringen griber endda til krænkelser af menneskerettighederne i et forsøg på at genoprette orden. Krig mod dette regime erklæres af en gruppe våghalser – titlen Liberated – der dog også har deres samvittighed; ligesom dem, de kæmper imod, bruger vold for at nå deres mål.

Under spillet kan vi følge skæbnen for fire karakterer, der står på begge sider af barrikaden; hver af dem har et særskilt kapitel af historien. Historien fortælles i scener, der viser de næste sider i den virtuelle tegneserie, og hvordan den ender, afhænger af de beslutninger, vi tager.
Når vi rejser gennem niveauerne, er vi ofte nødt til at undgå direkte konfrontation med modstandere; til dette formål bør man observere deres patruljeruter og snige sig bag deres ryg. På den anden side har spillet mange øjeblikke, hvor vi skal tage våben og kæmpe. Sjovet diversificeres af spektakulære scener præsenteret i form af såkaldte Quick Time Events, et lejlighedsvis og enkelt system af dialoger og hacking mini-spil. Liberated har 2,5D noir -grafik; sidstnævnte skabes ikke kun af monokrome farver, men også af et atmosfærisk lydspor.

Fuld spil download Liberated

Downloade Liberated Gratis Alle disse dystopiske visioner, der forsøger at advare os, er dømt til at mislykkes. Så længe dystopi er en kunstnerisk skabelse, tager vi ikke dets budskab særlig alvorligt. Det ligner lidt med Liberated – som om alle de undertrykkelsesmidler, som spillet taler om allerede er i brug i dag, vil jeg stadig ikke trække stikket ud af stikkontakten og gå til dietten med pitchfork.

Selvom – ved refleksion – problemet måske ikke ligger hos konventionen, men hos hvem der læser det. Liberated præsenterer os for konflikten mellem de to grupper, anarkisterne og regeringen, men tillader også offentlighedens resterende stemme. Frihedskæmpere begår imidlertid en stor fejl: de vælger som vidne en, der slet ikke vil være vidne. Tilskuere, grå mennesker og statistiske beboeres kritiske holdning og politiske modenhed er begrænset til en simpel dikotomi af likes -systemet på et socialt netværkssted. Tabet af borgerlig identitet begyndte mere eller mindre, da morgenpressen blev erstattet af tankeløs rulning gennem tidslinjen på Facebook. Som samfund stræber vi allerede efter rollen som matrixbateri. Liberated ser ud til at sige: denne fugtige sikring og dette gennemblødte støv kan ikke tændes, og vores fremtid er forseglet.

Systemkrav:

CPU: AMD Ryzen 3 or Intel Core i3 (3.0 GHz or higher)
RAM: 6 GB.
OS: Windows 7/8/10 64-bit.
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 660, AMD Radeon R7 370 or equivalent with 2 GB of VRAM.
PIXEL SHADER: 5.0.
VERTEX SHADER: 5.0.
SOUND CARD: DirectX compatible.
FREE DISK SPACE: 6 GB.


Download gratis spil til din pc Liberated


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *