LEGO Movie 2 Videogame til PC Download Gratis

LEGO Movie 2 Videogame Platform action-spil baseret på licensen til LEGO Adventure 2-filmen og fortsætter LEGO Movie Videogame. For at redde venner og genopbygge byen Bricksburg, skal heltene gå på en rumrejse. LEGO Movie 2 Videogame er en tilpasning af LEGO Movie 2: The Second Part, og også en fortsættelse af LEGO Movie Videogame fra 2014. Som tidligere produktioner fra de berømte danske blokke, blev denne action-platformer udviklet af studiet Traveller’s Tales.

LEGO Movie 2 Videogame-handlingen finder sted efter begivenhederne, der blev præsenteret i den første del af serien. Byen Bricksburg blev fuldstændigt ødelagt, og da de ville genopbygge dem og redde deres venner, skal heltene (ledet af Emmet, Lucy og Batman) tage på en rumrejse til det farlige Systar-system.

Fuld spil download LEGO Movie 2 Videogame

Downloade LEGO Movie 2 Videogame Gratis I LEGO Movie 2 Videogame krydser vi forskellige placeringer, bekæmper fjender, der er stødt på, og løser enkle miljøopgaver, der kræver en dygtig brug af hver af de hundreder af heltenes evner. Derudover samler vi sjældne genstande og nyttige materialer under spillet, baseret på hvilke vi skaber værktøjer; disse tillader til gengæld konstruktion af forskellige strukturer, der giver os adgang til unikke belønninger og specielle missioner. LEGO Movie 2 Videogame har farverig tredimensionel grafik vedligeholdt i den stil, der er kendt fra begge tidligere spil under LEGO-banneret og filmprototypen.

Udforskning er diversificeret med køretøjer, og både helt nye steder og niveauer fra den forrige del af cyklen venter på at blive besøgt. Derudover forbedrede forfatterne kampsystemet og tog sig af unikke angreb for hver karakter. Blandt hovedpersonerne kan du dog ikke kun finde gamle venner, men også helt nye helte, såsom General Mayhem og Rex Dangervest. Ligesom de foregående LEGO-spil i titlen giver LEGO Movie 2 Videogame dig mulighed for at spille alene eller samarbejde med en anden spiller på en delt skærm.

Systemkrav:

CPU: Intel Core i3-4130
RAM: 4 GB
OS: Windows 7
GPU: Radeon HD 7770 or GTX 660 Ti
HDD: 16 GB


Download gratis spil til din pc LEGO Movie 2 Videogame


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *