Kingdoms of Amalur Reckoning til PC Download Gratis

Kingdoms of Amalur Reckoning Kingdoms of Amalur: Reckoning er en single-player action-RPG. 38 Studios debutprojekt kombinerer en enorm, forskelligartet verden med dynamisk kamp. Spillet er skabt af folk, der ikke kun er kendt i computerbranchen: projektlederen er Ken Rolston (designer af The Elder Scrolls III: Morrowind og TES IV: Oblivion), den kunstneriske ramme blev skabt af Todd McFarlane (kunstner, skaberen af ​​karakteren Spawna), og det hele foregår i verden skabt i fantasi fra forfatteren RA Salvatore. Spillet finder sted i et land kaldet Amalur. Vi spiller helten, der blev genopstået som en del af et mystisk eksperiment relateret til enheden kaldet Brønden af ​​Sjæle. Under spillet prøver vi at finde ud af, hvilken intrige der ligger bag vores tilbagevenden til de døde, og hvorfor vi ikke har Destiny – alle Amalur-beboere har en forindspilt fremtid, som de ikke kan ændre.

Titlen kombinerer funktionerne i en klassisk RPG, med en stor, åben verden fyldt med karakterer, en rig historie og et omfattende udviklingstræ og et dynamisk arkadespil, der minder om God of War-serien (hovedsageligt inden for kampkampe). Skaberne lavede nogle indrømmelser, men opgav ikke de originale løsninger – for eksempel vælger vi ikke karakterklasser i begyndelsen af ​​spillet, fordi det er en naturlig konsekvens af de valg, der blev taget under eventyret. På den anden side bestemmes sejr i udbrud ikke kun af effektiviteten af ​​fingrene, men frem for alt af helteniveauet. Udviklingen af ​​plottet påvirkes markant af et omfattende dialogsystem oprettet på modellen af ​​et modul kendt fra Mass Effect, som giver dig mulighed for i vid udstrækning at beslutte, i hvilken retning vi går.

Fuld spil download Kingdoms of Amalur Reckoning

Downloade Kingdoms of Amalur Reckoning Gratis Oprettelse af tegn udføres ved hjælp af en omfattende guide, der giver dig mulighed for at vælge et af fire løb og ændre praktisk talt enhver del af kroppen. I overensstemmelse med RPGs kanon tilegner helten mange nyttige færdigheder både i kamp (opdelt i tre træer: nærkamp, ​​finesse og trolddom) og håndværksfærdigheder (f.eks. Alkymi, smed og ringfremstilling). I alt kan de opnåede udviklingspunkter fordeles til over 60 generelle færdigheder. Kampen, skabt i stil med dynamiske actionspil, diversificeres blandt andre bomber, våben beriget med magiske evner eller Reckoning-tilstand, der bremser tiden og øger styrken af ​​vores skader.

Foruden hovedhistorien indeholder spillet hundreder af sidemissioner og udfordringer, der giver dig mulighed for at få erfaring, få omdømme med en given kaste og få trofæer. Vi kan bevæge os rigtigt rundt i den åbne verden af ​​Amalur. Kortet er opdelt i fem store distrikter, der er kendetegnet ved forskellige forhold og terrænegenskaber. Produktionsarmaturet er ekstremt farverigt og plastisk.
Kilde: https://www.gry-online.pl/

Systemkrav:

CPU: Intel Core 2 Duo (or equivalent) running at 2.2 GHz or greater / AMD Athlon 64 X2 5000+ (or equivalent) running at 2.6 GHz or greater
RAM: 1 GB for Windows XP / 2 GB for Windows Vista and Windows 7
OS: Windows XP with SP3 / Windows Vista with SP2 / Windows 7 with SP1
GPU: NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB or better / ATI Radeon HD 3650 512 MB or better (Pixel Shader 3.0)
HDD: 10.5 GB


Download gratis spil til din pc Kingdoms of Amalur Reckoning


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *