Just Dance 2021 til PC Download Gratis

Just Dance 2021 Just Dance 2021 er den næste del af den mere end et årti lange, velkendte serie af dansespil, hvor vi udfører koreografier efter rytmen af ​​sange af populære artister, mens vi har det sjovt. Produktionen blev udviklet og udgivet af det franske firma Ubisoft. Det grafiske design af Just Dance 2021 er ikke ændret i forhold til de tidligere udgaver. Vi har et farverigt, men tydeligt interface og videomateriale med rigtige dansere, hvis bevægelser vi genskaber i den virkelige verden.

Spillet i Just Dance 2021 har ikke ændret sig specielt i forhold til de tidligere afsnit af serien. Vi vælger en af ​​de tilgængelige sange, observerer instruktionerne, der vises på skærmen, og forsøger at foretage de passende bevægelser. Jo bedre vi gør, jo flere point får vi (at opnå det bedst mulige resultat er spillets hovedmål). Spillerens bevægelser spores ved hjælp af en særlig smartphone -applikation.

Fuld spil download Just Dance 2021

Downloade Just Dance 2021 Gratis Det er værd at bemærke, at produktionen kan “lære” spillerens smag – den indsamler data om, hvilke sange vi bedst kan lide, og opretter derefter personlige afspilningslister på dette grundlag og angiver andre sange, der kan have interesse for os. Titlen tilbyder også en valgfri Just Dance Unlimited -abonnementstjeneste, hvor vi kan finde over fem hundrede ekstra sange (flere tilføjes konstant).

Med singleplayer-mode giver Just Dance 2021 også mulighed for at deltage i dansedueller med venner og spillere fra hele verden (det såkaldte World Dance Floor) eller have det sjovt i kooperativ tilstand. Der er udarbejdet en særlig Kids Mode til børn med passende justerede krav. Vi har også den såkaldte Sweat Mode, dvs. et modul, hvis mål er at presse den syvende sved ud af spilleren. Til behovene i den nyeste version er der også blevet udarbejdet en ny Quickplay -tilstand, som giver dig mulighed for at begynde at spille hurtigt uden unødvendig kombination.

Systemkrav:

OS: Windows 7 64-bit
Processor: Intel Core i5-750 2.66GHz / AMD Phenom II X4 955 Black Edition
Graphics: AMD Radeon HD 5850 1024MB or NVIDIA GeForce GTX 460
RAM: 4 GB
HDD: 15 GB
DirectX 11 Compatible Graphics Card


Download gratis spil til din pc Just Dance 2021


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *