Jump Force til PC Download Gratis

Jump Force Jump Force er et tredimensionelt kampspil ved hjælp af licenser for adskillige anime- og manga-serier udgivet af det japanske magasin Shonen Jump, såsom Dragon Ball, Naruto, Knights of the Zodiac, Hunter x Hunter, Bleach, JoJo’s Bizzare Adventure eller One Piece. Spike Chunsoft var ansvarlig for oprettelsen, og Bandai Namco frigav det. Skaberne af Jump Force brugte den populære teknologi Unreal Engine 4, takket være hvilket spillet tilbyder visuel kvalitet i høj kvalitet med trofast gengivne placeringer (både ægte og manga-lignende). Skaberne forsøgte også at oprette karaktermodeller for at bevare stilkarakteristikken for de værker, de stammer fra. Hvad mere er, figurerne taler med stemmerne fra skuespillerne fra den originale anime-serie (den såkaldte seiyu), og særlige angreb var baseret på ikoniske teknikker for individuelle helte og skurke.

Spillet er indstillet i en alternativ virkelighed, hvor verdener kendt fra ungdomsanime (kendt som shonen) er forbundet med vores univers. Som et resultat dukkede skurker som Friezy, Marshall “Blackbeard” D. Teach og Dio Brando på Jorden, der sammen med hæren fra Venomos ødelægger alt på deres vej. Mod dem vil Jump Force-organisationen med kendte helte i spidsen: pirat Luffy, shinobi Naruto og den magtfulde Son Goku. Hovedpersonen i historien er en almindelig mand, der havde ulykke med at ramme selve midten af ​​kampen med Frieza. Dødeligt såret bliver vi genoplivet takket være en enhed kendt som Umbra Cube, som også giver os særlige kræfter. Takket være dem kan vi støtte Goku og virksomheden i kampen mod Venom. Imidlertid lurer en langt større trussel i skyggerne, der er ansvarlig for invasionen af ​​skurke.
Kilde: https://www.gry-online.pl/

Fuld spil download Jump Force

Downloade Jump Force Gratis Jump Force er et tredimensionelt kampspil, hvor vi kæmper på store arenaer. Før hver start vælger vi tre spillere, som vi kan skifte imellem under duellen. Til premieren er der 40 krigere fra et dusin manga- og anime-serier, plus to karakterer, der er skabt til behovene i Jump Force. Vi finder her Shonen Jump-veteraner som Son Goku og Vegeta fra Dragon Ball, Luffy og Zoro fra One Piece samt Jotaro Kujo og Dio Brando fra JoJo’s Bizzare Adventures, men der var også repræsentanter for den yngre serie som My Hero Academia eller Black Clover. Dai kom også ind i spillet fra manga-tilpasningen af ​​Dragon Quest-serien. Kampen er hovedsageligt baseret på to knapper, der er ansvarlige for lette og stærke angreb, med standard tilføjelser som kast og beskyttelse. Dette typiske mønster kommer blandt andet med flugt (efter at vi er blevet ramt af en fjende, bliver vi kastet væk i en bestemt afstand, som giver os mulighed for at bryde fri fra slag), kombinerede angreb ved hjælp af hele holdet af krigere og et gebyr, der giver dig mulighed for hurtigt at nærme dig modstanderen. Hver af disse teknikker har sine styrker og svagheder, som tvinger brugen af ​​alle tilgængelige muligheder.

Derudover er den såkaldte Opvågning – magtfulde kræfter, forskellige for individuelle helte. For at bruge dem er det nødvendigt at fylde en speciel rem, som giver dig mulighed for at aktivere “Awakening” – styrkelse af vores karakter, men også reducere denne rem. Hvad mere er, hvis vi stadig har mindst halvdelen af ​​den maksimale energi, kan vi bruge det spektakulære sidste angreb. Vi starter eventyret med Jump Force fra historiefunktionen, hvor vi leder den karakter, der er skabt af os gennem efterfølgende kapitler i kampagnen. I løbet af det udfører vi missioner, som vi får erfaring og guld for, ved at udvikle både vores avatar og krigerne hjælpe ham. Spillet giver dig også mulighed for at bekæmpe løse sammenstød med kunstig intelligens eller andre spillere, både på en delt eller delt skærm såvel som inden for rammerne af online-dueller. I sidstnævnte tilfælde har vi også adgang til rangerede spil.

Systemkrav:

CPU: Intel Core i5-2300, 2.80 GHz / AMD A10-7850K, 3.70 GHz
RAM: 4 GB
OS: Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
GPU: GeForce GTX 660 Ti, 3 GB / Radeon HD 7950, 3 GB
HDD: 17 GB


Download gratis spil til din pc Jump Force


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *