Hitman 3 til PC Download Gratis

Hitman 3 Hitman 3 er et stealth-spil baseret på at fjerne specifikke mål som en veluddannet betalt snigmorder, hvilket giver os stor frihed til at udføre opgaver. Det blev udviklet af IO Interactive studio, dvs. det team, der var ansvarlig for alle tidligere rater af serien. Ud over at tilbyde helt nyt indhold, som en del af tjenesten kaldet World of Assasination, giver spillet dig mulighed for at importere kort fra de to foregående dele (hvis vi har dem) og de fremskridt, der er gjort i Hitman 2.

Traditionelt set spiller vi rollen som Agent 47, en betalt morder med en karakteristisk stregkode tatoveret på baghovedet. Plotmæssigt blev produktionen udviklet, da kulminationen på trilogien startede i 2016, hvis plot fortsatte to år senere i Hitman 2. I Hitman 3 skal Agent 47 og hans samarbejdspartner Diana Burnwood gå sammen med morderens gamle ven – Lucas Gray for altid at bosætte sig med en gruppe kendt som Providence. Dette hænger sammen med nødvendigheden af, at agenten skal udføre mange kontrakter, de sværeste og vigtigste i hans karriere, spredt over hele verden (vi besøger blandt andet Dubai eller kinesisk Chongqing). Fortællingen om produktionen er meget mere moden og mørkere end i de tidligere afleveringer, der ligner Hitman: Absolution.

Fuld spil download Hitman 3

Downloade Hitman 3 Gratis Hitman 3 er en forlængelse af ideerne fra tidligere udgaver. Hver mission har form af et sandkassenniveau, tæt pakket med forskellige objekter og karakterer – nogle gange ser vi op til 300 NPC’er på skærmen. NPC’er har et omfattende kunstigt intelligenssystem, som væsentligt øger realismen i deres reaktion på spilleren og gør dem mere attraktive at blande sig med mængden. Vi kan bevæge os rundt i det tilgængelige terræn på forskellige måder, fordi spillet indeholder et simpelt banesystem, der giver dig mulighed for at klatre til svært tilgængelige steder. I Hitman 3 kan Agent 47 bruge en helt ny gadget: et håndholdt kamera. Det er nyttigt til at fuldføre nogle missionsmål (f.eks. Fotografering af beviser), men det kan også bruges til eksternt at hakke skodder og andre elementer i miljøet. En anden nyhed er systemet med genveje, der ligner spillene fra Souls -serien – efter at have låst en genvej op (f.eks. At sænke stigen, der fører til taget), vil den være tilgængelig under alle efterfølgende forsøg på den samme mission.

Vores opgave er at fjerne de angivne mål, men hvordan vi gør det afhænger kun af os – titlen giver meget frihed i denne sag. Især stealth -metoden belønnes, men det er muligt at opnå succes gennem åben konfrontation. At komme i kamp og tab blandt tilskuere resulterer imidlertid i lavere slutresultater pr. Niveau. Bortset fra hovedformålet er der ofte også valgfrie sideopgaver. Under spillet får spilleren adgang til et bredt arsenal af forskellige våben (gulrødder, pistoler, rifler, nærkampsvåben), men kan også bruge almindelige genstande, der findes på kort, til at dræbe. De fleste steder giver dig mulighed for at skabe geniale fælder, der får dit måls død til at ligne en ulykke. Agent 47 kan også skifte tøj, hvilket gør det svært for vagter at opdage ham eller giver ham mulighed for at komme til en særlig sektion af kortet.

Systemkrav:

OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD Phenom II X4 940
Graphics: AMD Radeon HD 7870 or NVIDIA GeForce GTX 660
VRAM: 2GB
RAM: 8 GB
HDD: 80 GB
DirectX 12 Compatible Graphics Card


Download gratis spil til din pc Hitman 3


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *