Hearts of Iron IV Man the Guns til PC Download Gratis

Hearts of Iron IV Man the Guns Den fjerde store udvidelse af Paradox Interactive’s anden verdenskrigsstrategi. Man the Guns udvider det maritime aspekt af dette spil og introducerer nyt design og opgraderingsmuligheder for skibe og tidligere utilgængelige vandveje. Hearts of Iron IV: Man the Guns er en pc-tilføjelse til Hearts of Iron IV-strategien fra 2016. Dette er en uafhængig udvidelse, så det kræver, at den grundlæggende version af spillet fungerer. Begge titler kom fra hænderne på medarbejdere i Paradox Developments-studiet, der også havde sådanne positioner som Crusader Kings II, Stellaris og Europa Universalis IV.

Som det passer til en typisk tilføjelse, tilbyder Man the Guns ikke radikale ændringer sammenlignet med Hearts of Iron IV. Vi modtager stadig en storstilet strategi, hvor vi kommanderer et af landene under 2. verdenskrig og årene der før. I stedet for at introducere revolutionerende løsninger, fokuserede forfatterne på at tilføje nyt indhold og udvikle flere elementer i det grundlæggende spil.

Fuld spil download Hearts of Iron IV Man the Guns

Downloade Hearts of Iron IV Man the Guns Gratis For Hearts of Iron IV: Man the Guns, de fokuserede på at udvide det maritime aspekt af krig. Spilleren får flere muligheder for at designe sine egne skibe ved at være i stand til at bestemme om rustning eller våben type. Der er også en mulighed for at opgradere ældre modeller, så de ikke skiller sig ud fra nyere flådeopkøb. Tilføjelsen introducerer også yderligere muligheder for demokratiske lande og nye søruter til De Forenede Stater og andre stormagter.

Udgivet til PC Hearts of Iron IV: Man the Guns tilbyder ingen større tekniske forbedringer og præsenterer det samme ydelsesniveau som basisversionen fra 2016. Det er værd at tilføje, at præmien på DLC, som i tilfældet med andre tilføjelser, blev ledsaget af et gratis program, der udvider Hearts of Iron IV med yderligere muligheder.

Systemkrav:

OS: Windows 7 64-bit or newer.
CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 @ 2.66 GHz / AMD Athlon II X4 650 @ 3.20 GHz.
RAM: 4 GB RAM.
GPU: ATI Radeon HD 5850 or NVIDIA GeForce GTX470 with 1GB VRAM.
HDD: 2 GB


Download gratis spil til din pc Hearts of Iron IV Man the Guns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *