Half-Life Alyx til PC Download Gratis

Half-Life Alyx Half-Life: Alyx er den næste rate af den berømte serie af førstepersonsskydespil, hvis rødder stammer tilbage fra 1998. Produktionen fokuserer på karakteren Alyx Vance, der først optrådte i Half-Life 2, og derefter også optrådte i Episode One and Two. Det er værd at bemærke, at titlen udelukkende blev skabt med virtual reality -teknologi i tankerne. Valve Software (skaberne af de tidligere rater af Half-Life, såvel som portalen og Left 4 Dead-cyklusser) er ansvarlig for udviklingen af ​​dette arbejde.

Half-Life: Alyx finder sted mellem den første og anden del af Half-Life-serien. Vi spiller rollen som titelfiguren, Alyx Vance, der sammen med sin far forsker i Combines svaghed – en magtfuld gruppe rumvæsner, der kontrollerer Jorden siden den såkaldte Black Mesa -hændelse – forsøger at finde en måde at besejre besætterne på. Half-Life: Alyx er en førstepersonsskytte. Sjovet her består i at udforske steder (3 forskellige bevægelsesmåder er blevet forberedt til dette formål), bekæmpe fjender samt løse forskellige former for gåder, som oftest kræver brug af elementer i miljøet. Skaberne sørgede for, at verden var så interaktiv som muligt. Efterhånden lærer vi også om de næste snoede af plottet.

Fuld spil download Half-Life Alyx

Downloade Half-Life Alyx Gratis Titlen blev udarbejdet fra bunden med virtual reality -teknologi i tankerne. Vi leder kameraet ved at flytte vores eget hoved, og vi bruger objekter ved hjælp af controllere i vores hænder (nogle typer VR -beskyttelsesbriller understøtter også fingersporing, hvilket betyder, at vores håndbevægelser pålideligt overføres til den virtuelle verden. Under optagelser, vi bruge fastholdte controllere og endda hele kroppen – vi kan f.eks. læne os om hjørner og undgå genstande eller projektiler. Vi skal også genindlæse våbnet (i nogle tilfælde efter at have samlet kugler, der ligger her og der). Produktionen byder på omfattende værktøjer, der giver dig mulighed for at ændre forskellige elementer i miljøet og endda skabe helt nye ting.

Half-Life: Alyx har et tredimensionelt grafisk design, der præsenterer et meget højt niveau i forhold til andre produktioner ved hjælp af virtual reality-briller. Klimamæssigt ligner titlen meget det, vi kender fra den ikoniske Half-Life 2. Produktionen af ​​Valve Software fungerer med alle hjelme, der er kompatible med Steam-platformen: Valve Index, Oculus Rift, HTC Vive, Windows Mixed Reality og Oculus Quest (med Link -kablet).

Systemkrav:

OS: Windows 7 64-bit
Processor: Intel Core i7-6700K 4-Core 4.0GHz / AMD Ryzen R5 1600
Graphics: AMD Radeon RX Vega 64 Air 8GB or NVIDIA GeForce GTX 1080
VRAM: 7.8125GB
RAM: 16 GB
HDD: 50 GB
DirectX 11 Compatible Graphics Card


Download gratis spil til din pc Half-Life Alyx


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *