Forza Horizon 5 til PC Download Gratis

Forza Horizon 5 Forza Horizon 5 er den femte rate af den bedst sælgende serie af open-world racerspil, der blev lanceret i 2012 som en spin-off af Forza Motorsport-serien. Under spillet deltager vi i titlen Horizon Festival, som er en slags bilfestival. Titlen blev udviklet af Playground Games studio og blev udgivet af Xbox Game Studios. Forza Horizon 5 tager os med på en tur til Mexico – det er det mest omfattende kort i seriens historie, ca. 50% større end Forza Horizon 4. Der er ørkener, regnskove, gamle ruiner, enorme kløfter, maleriske strande , samt bosættelser, byer og den store by Guanajuato. Derudover venter det højeste punkt i cyklusens historie – toppen af ​​vulkanen, for at blive erobret her.

FH5 inkluderer et system med skiftende sæsoner kendt fra “Fire”, der er blevet ændret. Denne gang er vejrforholdene ikke universelle for hele kortet – fx kan snefald kun forekomme på udvalgte steder. Derudover har Mexico et helt andet klima end England med FH4, og der er tidligere usete, voldelige atmosfæriske fænomener som sandstorme og intense tropiske storme. Forza Horizon 5 indeholder hundredvis af biler – mere end nogen tidligere version havde på tidspunktet for udgivelsen (det nøjagtige antal kendes ikke endnu). Der er biler fra alle epoker og kategorier – populære sportsmodeller, SUV’er og rallybiler, historiske biler, de nyeste hyperbiler og endda maskiner produceret før anden verdenskrig. Der mangler også biler fra tidligere udgaver af serien, såsom Mercedes-AMG Project One, Porsche Taycan, Jaguar XJR-15 eller den nye Ford Bronco.

Fuld spil download Forza Horizon 5

Downloade Forza Horizon 5 Gratis Desuden fokuserede udviklerne mere på at ændre køretøjer, hvilket øgede antallet af tilgængelige mekaniske og visuelle tuning -muligheder betydeligt. Det blev f.eks. Muligt at påvirke lyden af ​​biler ved at udskifte dele af udstødningssystemet. En anden interessant nyhed er evnen til at åbne og lukke cabriolet tage under kørsel. Den åbne verden giver spilleren stor frihed til at vælge udfordringer. Ud over traditionelle racerløb (både på asfalt og off-road) eller opgaver, der består i at accelerere til høje hastigheder eller lave lange spring, er der kommet nye former for sjov. Udstillingsvinduet for FH5 er historietilstanden, hvor vi deltager i ekspeditioner – vi udforsker de maleriske hjørner af Mexico og står f.eks. Over for et pludseligt vulkanudbrud.

En anden vigtig nyhed er EventLab. Det er en editor, hvor du kan oprette dine egne udfordringer – ikke kun sætte løb fra punkt A til punkt B på kortet, men også ændre spilverdenen ved at tilføje forskellige objekter til den eller endda konstruere særlige arenaer og sætte unikke mål at nå . Alle disse attraktioner kan nydes ved at spille alene eller i en multiplayer -tilstand, lavet i stil med MMO -spil. Den sidstnævnte mulighed tilbyder yderligere former for sjov, såsom gruppesociale udfordringer.

Systemkrav:

OS: Windows 10 version 15063.0 or higher
Processor: Intel i3-4170 @ 3.7Ghz OR Intel i5 750 @ 2.67Ghz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVidia 650TI OR AMD R7 250x
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 80 GB available space


Download gratis spil til din pc Forza Horizon 5


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *