Forza Horizon 4 til PC Download Gratis

Forza Horizon 4 Forza Horizon 4 er den fjerde rate i den populære racerspilsserie. Produktionen gik til PC, XONE og Xbox Series X / S takket være Smart Delivery -tjenesten og blev udviklet af Playground Games studio, som er ansvarlig for udviklingen af ​​serien. Ligesom de tidligere dele af serien stiller Forza Horizon 4 en enorm åben verden til rådighed; efter den amerikanske stat Colorado fra den første rate af serien, Middelhavskysten fra dens fortsættelse og varme Australien, som vi besøgte i Forzy Horizon 3, blev Storbritannien valgt som mødested for den næste udgave af Horizon Racing Festival. Vi spiller på den anden side rollen som en racerkører, hvis mål er at blive stjernen i denne konkurrence.

Produktionen tilbyder den mest omfattende garage blandt alle de tidligere afdrag i cyklussen. Vi taler om over 450 biler fra over 100 producenter, som vi samler, ændrer og forbedrer i løbet af kampen, ændrer deres udseende, justerer deres præstationer og tilpasser dem til individuelle discipliner og betingelser på banen. Blandt dem er der et sted for både eksotiske superbiler (med McLaren Senna prydet omslaget), såvel som terrængående køretøjer og ikoniske bilklassikere. Titlen giver dig også mulighed for at ændre udseendet på den virtuelle driver, som kan leveres med nyt tøj og tilbehør, samt at købe fast ejendom, der låser op for særlige fordele. Udover klassiske løb er der andre konkurrencer her, såsom tidsforsøg eller spektakulære begivenheder, hvor vi kæmper om sejren, for eksempel med motorcykler eller endda fly.

Fuld spil download Forza Horizon 4

Downloade Forza Horizon 4 Gratis Derudover introducerer spillet en række ændringer i gameplay -mekanikken, hvoraf de største er sæsonerne, der skifter hver uge. De påvirker ikke kun vejret og længden af ​​dagen og natten, men også ruten og dens betingelser; for eksempel har vejene en tendens til at være våde om efteråret, hvilket har en negativ effekt på dækkets greb, mens der om vinteren fryser søer igennem, hvor nyttige genveje kan foretages. Forza Horizon 4 kan spilles både alene og i selskab med venner som en del af online multiplayer -mode Horizon Life. En nyhed i spillet er muligheden for permanent tilstedeværelse på andre spillers server. Næsten enhver aktivitet kan udføres i teamsamarbejdstilstand eller ved kun at konkurrere med spillere, ikke med kunstig intelligens.

Forza Horizon 4 bruger den teknologi, der drev de tidligere spil i serien. På Xbox One X og passende stærke computere fungerer titlen i 4K -opløsning og i HDR -teknologi er konsollen også i stand til at vise animation med 60 billeder i sekundet (men kun i 1080p -opløsningstilstand). Til gengæld tilbyder titlen på XSX 4K -opløsning i native 60 frames fps, betydeligt reducerede indlæsningstider og en række grafiske forbedringer. I 2021 var Forza Horizon 4 det første spil i serien, der ramte Steam -platformen. Denne version giver mulighed for at gennemføre spil på tværs af platforme og gemme spilrekorder i skyen.

Systemkrav:

OS: Windows 10 version 15063.0 or higher, Xbox One
Architecture: x64
Keyboard: Integrated Keyboard
Mouse: Integrated Mouse
DirectX: DirectX 12 API, Hardware Feature Level 11
Memory: 8 GB
Video Memory: 2 GB
Processor: Intel i3-4170 @ 3.7Ghz OR Intel i5 750 @ 2.67Ghz
Graphics: NVidia 650TI OR AMD R7 250x


Download gratis spil til din pc Forza Horizon 4


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *