Final Fantasy XIII til PC Download Gratis

Final Fantasy XIII Den trettende fulde sats af en af ​​de længste og mest populære jRPG-serier, Final Fantasy. Spillet finder sted i den futuristiske by Cocoon, hvis herskere terroriserer befolkningen i hele landet. Final Fantasy XIII er den næste rate af den ikoniske jRPG-serie, der blev lanceret i anden halvdel af 1980’erne. Denne vare er et af elementerne i et bredere projekt kaldet Fabula Nova Crystallis: Final Fantasy XIII, som også inkluderer Final Fantasy versus XIII til PlayStation 3 og Final Fantasy Agito XIII til mobiltelefoner.

Produktets plot beskriver konflikten mellem myndighederne i den utopiske by Cocoon og oprørere fra den monsterfyldte overflade på planeten Pulse. I spillet instruerer vi blandt andre repræsentant for den anden part i konflikten, genkendelig på grund af lyshårfarven lyserød. Vi ledsager heltinden under sammenstødene med modstandere, da standard et af de grundlæggende elementer i FFXIII er kampen mod fjenderhorder.

Fuld spil download Final Fantasy XIII

Downloade Final Fantasy XIII Gratis Udviklerne ønskede at komme nærmere kvaliteten på denne sfære til filmen Final Fantasy VII: Advent Children, og øgede dermed tempoet i spillet og sørgede for, at kampsystemet var baseret på fysiske standardangreb, brug af magi og specielle handlinger, der var tilgængelige efter opladning af den relevante indikator. Den kombinerer funktionerne i Active Dimension Battle (ADB), kendt fra Final Fantasy XII, og den klassiske Active Time Battle (ATB), der bruges i ældre versioner af serien.

Et ekstremt vigtigt element i Final Fantasy XIII er den audiovisuelle indstilling, der består af et raffineret grafiklag og musik komponeret af Nobuo Uematsu og Masashi Hamauzu. Spillets originale Crystal Tools-motor er ansvarlig for udseendet af spillet, der er ansvarlig for at generere realtidsvisninger og vise animationer i flere minutter, hvor Square Enix-serien er berømt.

Systemkrav:

CPU SPEED: 2 GHz Dual Core CPU
RAM: 1 GB
OS: Windows XP SP2 or later
GPU: NVIDIA Geforce 8 Series/ ATI Radeon HD 2000 series VRAM 256MB or later
HDD: 30 GB


Download gratis spil til din pc Final Fantasy XIII


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *