FIFA 21 til PC Download Gratis

FIFA 21 FIFA 21 er den næste del af serien af ​​fodboldsimulatorer udviklet af EA Sports, hvis historie går tilbage til 1993. Titlen tilbyder igen sjov for både singleplayer og fans af multiplayer -spil. Som hvert år indeholder spillet rigtige spillere og hold, som vi kan føre til sejr i de næste kampe. FIFA 21 -gameplayet, ligesom de tidligere afsnit af serien, giver spillere mulighed for at spille kampe, kampe og turneringer med deltagelse af licenserede landshold og fodboldhold fra ligaer rundt om i verden. Selvom det grundlæggende i spillet ikke har ændret sig, tilbyder titlen nogle nyheder, hovedsageligt inden for kunstig intelligens og karrieremodus.

Produktionen introducerer to nye AI -systemer. Den første af dem, den såkaldte Positioneringspersonlighed påvirker placeringen af ​​spillere på banen. Takket være det undgår fodboldspillere at indtaste offside -positioner og blokerer modstandernes afleveringer mere effektivt. Det andet – Creative Runs – ændrer måden, hvorpå positionsangrebet bygges. Derudover blev der også implementeret ændringer i bevægelsen af ​​spillere med bolden. Takket være kontekstuel dribling kan vi nu lave præcise og hurtige finter for at bedrage vores rivaler.

Fuld spil download FIFA 21

Downloade FIFA 21 Gratis Karrieremåden er også blevet udvidet. Som i de ældre cyklusser, vil spilleren være i stand til at blande sig i løbet af kampen under live simuleringen og observere en række statistikker, såsom kampens score eller spillerens udholdenhed. Titlen giver dig mulighed for frit at vælge træninger for spillere (hvilket vil forbedre deres attributter) og for første gang i historien at ændre den position, de er tildelt. Overførselssystemet er også blevet udvidet, takket være hvilket vi har større frihed til at ændre holdets sammensætning. I multiplayer forbliver den vildt populære Ultimate Team -tilstand hovedattraktionen. I år blev den beriget med bl.a. for særlige sociale udfordringer og mulighed for samarbejdende spil om point med venner.

FIFA 21 har også VOLTA fodboldtilstand, der blev introduceret i den tidligere serie af serien. Det er muligt at spille kampe på baner i bymiljø. Den blev dog udvidet og beriget med nye placeringer og helte i minikampagnen. FIFA 21 giver ikke mulighed for cross-play. FIFA 21 kører på Frostbite -motoren, hvilket omsættes til et detaljeret grafisk design. En nyhed er implementeringen af ​​et nyt system af realistiske sammenstød mellem spillere. Spillet indeholder også en professionel kommentar af Dariusz Szpakowski og Jacek Laskowski.

Systemkrav:

Requires a 64-bit processor and operating system.
OS: Windows 10 – 64-Bit.
Processor: Intel Core i3-6100 @ 3.7GHz or AMD Athlon X4 880K @4GHz.
Memory: 8 GB RAM.
Graphics: NVIDIA GTX 660 2GB or AMD Radeon HD 7850 2GB.
Storage: 50 GB available space.


Download gratis spil til din pc FIFA 21


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *