FIFA 20 til PC Download Gratis

FIFA 20 FIFA 20 er den næste del af den populære serie af fodboldsimulatorer, der blev lanceret i 1993. Titlen udvikler formlen udviklet af de tidligere spil i serien og tilbyder sjov for både singleplayer og fans af multiplayer -spil. Som hvert år indeholder spillet rigtige spillere og hold, som vi kan føre til sejr i de næste kampe. EA Sports studio er igen ansvarlig for produktionen. FIFA 20 tillader igen spillere at spille kampe, kampe og turneringer med deltagelse af licenserede landshold og klubfodboldhold fra hele verden. Der blev lagt særlig vægt på at øge realismen i spillet. Kunstig intelligens er blevet forbedret – især med hensyn til adfærden hos forsvarere og målmænd.

VOLTA fodboldtilstanden er en af ​​de største ændringer i den seneste serie af serien. Det giver dig mulighed for at spille uden for stadioner – på baner placeret, for eksempel i underjordiske gange eller på taget af skyskrabere. I denne form for sjov skaber spilleren sin avatar (mand eller kvinde) og spiller 3v3 (ingen målmænd), 4v4, 4v4 Rush (ingen målmænd), 5v5 og futsal -kampe. VOLTA -mode har også modtaget sin egen historiekampagne, hvor en fodboldspiller skabt af os forsøger at komme ind i det prestigefyldte mesterskab i gadefodbold i Buenos Aires.

Fuld spil download FIFA 20

Downloade FIFA 20 Gratis FIFA 20 har også mange mindre ændringer i forhold til den tidligere rate af serien. Den måde, stykkerne udføres på, er blevet fuldstændig ændret, så bolden blev nøjagtigt rettet og givet det ønskede spin. I tilfælde af tekniske tricks er margenen for fejl, der kan begås under driblingen, blevet udvidet. Pasninger er blevet vanskeligere – nøjagtigheden af ​​første boldangreb og volley er reduceret. Derudover er angribernes effektivitet øget i en-til-en situationer, skud med den ydre del af foden har været begrænset til spillere med de passende egenskaber, og målmandens bevægelse er blevet bremset, når spilleren kontrollerer ham .

Udviklere introducerede også en række forbedringer i specifikke tilstande. Sæsonmæssige udfordringer er blevet introduceret til det populære Ultimate Team -modul, som vi modtager belønninger for, og grænsefladen er blevet mere intuitiv. Til gengæld var det i karrieremodus muligt at deltage i pressemøder og interviews efter kampen, og vægten på passende moral for både hele holdet og individuelle spillere blev øget. Tekniske spørgsmål FIFA 20, ligesom den foregående del af serien, kører på Frostbite -motoren, hvilket udmønter sig i et meget realistisk og detaljeret grafisk design.

Systemkrav:

OS: Windows 7/8.1/10 – 64-Bit.
CPU: AMD Phenom II X4 965, Intel Core i3-2100, or equivalent.
Memory: 8GB.
Graphics Card: AMD Radeon HD 7850 2GB, NVIDIA GTX 660 2GB, or equivalent.
Hard Drive: At least 50 GB of free space.
Online Connection Requirements: 512kbps minimum internet speed.


Download gratis spil til din pc FIFA 20


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *