FIFA 19 til PC Download Gratis

FIFA 19 Udviklet til en række platforme, den næste rate af den ekstremt populære serie af fodboldkampe, hvor vi har mulighed for at lede rigtige hold og spillere. Produktionen tilbyder tilstande til både singleplayer og flere spillere. EA Sports studio, der konsekvent har udviklet FIFA -serien siden 1993, er ansvarlig for at skabe titlen. FIFA 19 er en simulator af sportsspil. Som i de tidligere afsnit af serien har spillerne igen mulighed for at spille kampe, kampe og turneringer med deltagelse af licenserede lands- og klubfodboldhold fra hele verden. En stor ændring i forhold til sidste års udgave er at opnå licens til Champions League og Europa League. Møderne er realistiske og minder om rigtige sportsmænds kampe.

Spillet har et omfattende, men intuitivt kontrolsystem, der giver dig mulighed for at udføre et stort antal skuespil og manøvrer kendt fra verdensdomstole. I FIF 19 er kontrollen med at modtage bolden blevet forbedret, og et helt nyt skydesystem er blevet indført – Timed Finishing. Det giver dig mulighed for at trykke på brandknappen to gange, og hvis vi gør det med den rigtige følelse, har vores hit en langt større chance for at lande i nettet. EA Sports -produktionen implementerer også en anden markør, der vises, når vi ikke har bolden og angiver, hvem af spillerne – bortset fra dem, der kontrolleres af os – der vil trykke (denne løsning ligner vildledende den, der blev brugt i Pro Evolution Fodboldserier). Det er også blevet lettere at markere bevægelsen, mens du modtager bolden og holder kameraet på frispark.

Fuld spil download FIFA 19

Downloade FIFA 19 Gratis En af de største nyheder sammenlignet med FIF 18 er også taktikkens langt større rolle på den virtuelle bane. Vi kan bl.a. tildele zoner til forsvarere, som de er ansvarlige for, og give dem meget mere detaljerede instruktioner. Vi har også mulighed for at bestemme, hvor bredt og i hvilket tempo vores spillere vil spille bolden, samt sætte forskellige strategier afhængigt af spillets gang. I FIF 19 på hver af platformene kan vi spille alene eller i selskab med andre mennesker. Vi har en karrieremodus til rådighed (vi kan lede en enkelt spiller eller et helt team), et bredt udvalg af multiplayer -spil samt det tredje kapitel i historiefunktionen “The Road to Fame”. I sidstnævnte leder vi ikke kun Alex Hunter, der starter Champions League, men også hans søster Kim, der kæmper for kaldet til kvinders VM, og ven Danny, der prøver at bevise sit værd i den engelske Premier League. FIFA Ultimate Team (FUT) -modulet, kendt fra tidligere afsnit af serien, vender også tilbage med division og rækker af Division Rivals.

En nyhed er måderne med særlige regler, “husregler”, der primært er beregnet til at spille med venner på en skærm – så vi kan for eksempel spille en kamp, ​​hvor kun mål scoret ved hoved eller volley tæller, eller et hvor efter hvert mål er scoret en af ​​spillerne forlader banen. Denne titel genbruger kraften i Frostbite-motoren samt den proprietære Real Players Motion-teknologi, takket være den er kendetegnet ved meget realistisk og detaljeret grafik. Modeller og animationer af både spillere og stadioner repræsenterer det højeste niveau. Spillene ledsages også af en professionel kommentar. På grund af at have opnået en licens til Champions League og Europa League, modtog kampene i disse konkurrencer deres egne rammer, der minder vildledende om tv -udsendelser.

Systemkrav:

OS: Windows 7/8.1/10 – 64-Bit.
CPU: Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz.
RAM: 8 GB.
DISC DRIVE: DVD ROM drive required for installation only.
HARD DRIVE: At least 50 GB of free space.
VIDEO: NVIDIA GTX 460 1GB or AMD Radeon R7 260.


Download gratis spil til din pc FIFA 19


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *