Farming Simulator 22 til PC Download Gratis

Farming Simulator 22 Farming Simulator 22 er den niende store rate i den bedst sælgende serie af landbrugssimulatorer, der blev lanceret i 2008. Produktionen blev udviklet af GIANTS Software studio, der udviklede mærket fra begyndelsen. Interessant nok er dette den første store rate i serien siden 2012, der ikke er blevet frigivet af Focus Home Interactive; udviklerne frigav titlen for egen regning. Som i de tidligere dele af serien spiller vi i Farming Simulator 22 rollen som landmand, og alle de opgaver, der er forbundet med at drive gården, ligger på vores skuldre.

I løbet af legen beskæftiger vi os med jordbearbejdning og husdyrhold og endda skovbrug. De penge, vi tjener (f.eks. Ved salg af afgrøder) kan bruges på køb af nyt udstyr og udvidelse af vores gård. Forfatterne tøvede ikke med at introducere en række forskellige nyheder og forbedringer. Spillet indeholder både den velkendte natur i Erlengrat, som er blevet opdateret en smule, og to helt nye kort. Blandt mere end 400 maskiner og værktøjer fra over hundrede licenserede producenter, der venter på at blive kontrolleret, kan vi desuden finde deres nye kategorier. De tidligere utilgængelige typer afgrøder er også blevet implementeret her.

Fuld spil download Farming Simulator 22

Downloade Farming Simulator 22 Gratis Den største nyhed er dog de skiftende årstider; i hver af dem skal vi håndtere forskellige ting og forberede gården ordentligt til de næste sæsoner. Ligesom den foregående del af serien giver Farming Simulator 22 dig mulighed for at spille alene og spille i en kooperativ multiplayer -tilstand. Tekniske spørgsmål Farming Simulator 22 er baseret på GIANTS Engine 9 -teknologien, som er blevet grundigt tilpasset. Forfatterne diskuterede blandt andet AI -adfærd. Derudover blev der lagt vægt på detaljen og variationen af ​​scenerier samt lydlaget.

Systemkrav:

Requires a 64-bit processor and operating system.
OS: Windows 10 Home (x64)
Processor: Intel Core i5-3330 or AMD FX-8320 or better.
Memory: 8 GB RAM.
Graphics: GeForce GTX 660 or AMD Radeon R7 265 or better (min 2GB VRAM)
DirectX: Version 11.
Storage: 35 GB available space.
Sound Card: Sound card.


Download gratis spil til din pc Farming Simulator 22


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *